H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,558 6 Mart 2013 #1 samsung tabletlerdeki s-pen özelliği gibi, üzerine yazı yazabilme özelliği olan başka tabletler var mı? paylaşırsanız sevinirim
samsung tabletlerdeki s-pen özelliği gibi, üzerine yazı yazabilme özelliği olan başka tabletler var mı? paylaşırsanız sevinirim
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,558 7 Mart 2013 #2 Re: kalemle yazı yazılabilen tabletler dün gece yazdım kimse cevap yazmadı. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Re: kalemle yazı yazılabilen tabletler dün gece yazdım kimse cevap yazmadı. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
H honor Aktif Üye Mesajlar 209 7 Mart 2013 #3 Re: kalemle yazı yazılabilen tabletler lenovo thinkpad tablet 2 (win8) li yakında gelir kalemde mevcut. bekle derim hocam
Re: kalemle yazı yazılabilen tabletler lenovo thinkpad tablet 2 (win8) li yakında gelir kalemde mevcut. bekle derim hocam
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,558 7 Mart 2013 #4 Re: kalemle yazı yazılabilen tabletler kendim için değil hocam okul için araştırma yapıyorum. tabletlerle tahtaya bağlanıp soru çözmek için
Re: kalemle yazı yazılabilen tabletler kendim için değil hocam okul için araştırma yapıyorum. tabletlerle tahtaya bağlanıp soru çözmek için
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,558 7 Mart 2013 #5 daha ucuz yollu bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim