Zilin çalmasına ne kadar süre olduğunu gösteren küçük bir program.
Windows yüklü akıllı tahtalarda ya da idare bilgisayarlarında kullanılabilir.
Kendim için yapmıştım. Faydalı olur diye burada paylaşıyorum.
Kenar çubuğuna benzer yapmaya çalıştım.
Zamanlar şimdilik manuel olarak değiştiriliyor.
Zamanları "C:\Program Files (x86)\marasli27\KalanZaman\saatler.txt" dosyasından formatı bozmadan değiştirebilirsiniz. İstediğiniz kadar sıralı şekilde zaman oluşturabilirsiniz.
Güncelleme @zodiac hocamın tam ekran talebi üzerine ikinci ekteki program tam ekran olarak çalışmakta.
Zamanları "C:\Program Files (x86)\marasli27\KlnZmnFs\saatler.txt" dosyasından formatı bozmadan değiştirebilirsiniz. İstediğiniz kadar sıralı şekilde zaman oluşturabilirsiniz. Programı kapatmak için ESC tuşu, programı simge durumuna küçültmek için SPACE (Boşluk) tuşu kısa yollarını ekledim.
Faydalı olması dileğiyle.
Windows yüklü akıllı tahtalarda ya da idare bilgisayarlarında kullanılabilir.
Kendim için yapmıştım. Faydalı olur diye burada paylaşıyorum.
Kenar çubuğuna benzer yapmaya çalıştım.
Zamanlar şimdilik manuel olarak değiştiriliyor.
Zamanları "C:\Program Files (x86)\marasli27\KalanZaman\saatler.txt" dosyasından formatı bozmadan değiştirebilirsiniz. İstediğiniz kadar sıralı şekilde zaman oluşturabilirsiniz.
Güncelleme @zodiac hocamın tam ekran talebi üzerine ikinci ekteki program tam ekran olarak çalışmakta.
Zamanları "C:\Program Files (x86)\marasli27\KlnZmnFs\saatler.txt" dosyasından formatı bozmadan değiştirebilirsiniz. İstediğiniz kadar sıralı şekilde zaman oluşturabilirsiniz. Programı kapatmak için ESC tuşu, programı simge durumuna küçültmek için SPACE (Boşluk) tuşu kısa yollarını ekledim.
Faydalı olması dileğiyle.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: