Normalde okulun e-postasını her zaman kontrol ederim. Maraş ses ver..wepster' Alıntı:Hocam ben Türkoğlu ilçesindeyim gelen mail herhangi bir yazı görmedim hiç.
nasıl yani?... ben başvuruda bulundum ikinci dönem içinsisss' Alıntı:görevlendirme alınmamış il mem e sordum
öyle dediler bilemiyorum, başvuran arkadaşlar maili bir koysalarda görsekmarfan' Alıntı:nasıl yani?... ben başvuruda bulundum ikinci dönem içinsisss' Alıntı:görevlendirme alınmamış il mem e sordum
buyrun hocamsisss' Alıntı:öyle dediler bilemiyorum, başvuran arkadaşlar maili bir koysalarda görsekmarfan' Alıntı:nasıl yani?... ben başvuruda bulundum ikinci dönem içinsisss' Alıntı:görevlendirme alınmamış il mem e sordum
Hocam anladığım kadarıyla onikişubat istemiş, dulkadiroğlundan başvuran var mı?elrond' Alıntı:buyrun hocamsisss' Alıntı:öyle dediler bilemiyorum, başvuran arkadaşlar maili bir koysalarda görsekmarfan' Alıntı:nasıl yani?... ben başvuruda bulundum ikinci dönem içinsisss' Alıntı:görevlendirme alınmamış il mem e sordum