S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 29 Mart 2016 #1 Arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=9jQsikK_D8k bu videoyu bir arkadaş indirip gönderebilir mi lütfen? Din kültürü dersi için lazım teşekkür ederim
Arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=9jQsikK_D8k bu videoyu bir arkadaş indirip gönderebilir mi lütfen? Din kültürü dersi için lazım teşekkür ederim
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,967 29 Mart 2016 #2 Re: ÇOK ACİL LAZIM Başlığı düzeltelim hocam. Ekli dosyalar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part1.rar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part1.rar 5 MB · Görüntüleme: 18 KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part2.rar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part2.rar 5 MB · Görüntüleme: 18 KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part3.rar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part3.rar 5 MB · Görüntüleme: 18 KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part4.rar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part4.rar 66.1 KB · Görüntüleme: 20
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,316 29 Mart 2016 #3 Re: ÇOK ACİL LAZIM selamun aleyküm. ekledim sonunda arkadas eklemiş ben diğer partları yüklemeyeceğim. Ekli dosyalar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part1.rar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part1.rar 5 MB · Görüntüleme: 21 6mb diyor 10mb yazıyor ama sınır için.jpg 212.9 KB · Görüntüleme: 647 KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part2.rar KÂFİRÛN SÛRESİ oku-ezberle-tekrarla ve Arapça-Türkçe yazılışı ile meali-anlamı.part2.rar 5 MB · Görüntüleme: 17
Re: ÇOK ACİL LAZIM selamun aleyküm. ekledim sonunda arkadas eklemiş ben diğer partları yüklemeyeceğim.
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 29 Mart 2016 #4 @coook hocam ve @06Davut hocam teşekkür ederim