Kafayı yemek üzereyim (Menü Sorunu)

Kodla Büyü

komodor64

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sothink DHtml Menu programı ile bir menü tasarladım. Daha sonra bu menüyü dreamweavera yüklediğimde sayfa tamamen karışıyor. Menünün sağ tarafında bulunan tüm öğeler alta iniyor. Saatlerdir uğraşıyorum. Draw Layer ekledim yine çözemedim olayı varmı bir önerisi olan arkadaş?

Sitenin normal hali

Menü yüklendikten sonraki hali

Ekli dosyalar

• resim1.jpg
    resim1.jpg
    102.7 KB · Görüntüleme: 903
  • resim2.jpg
    resim2.jpg
    21.2 KB · Görüntüleme: 903
bende karşılaşıyordum.layer genişliklerini absolute dene ve elle genişlik vermeyi dene.width=".."... gibi

layerı ne kadar büyütürsem büyüteyim farketmiyor yanındaki tüm nesneler aşağı gidiyor

menü css ine yeni bi üst seçici ekleyin, bütün seçicilerin başına.#menum gibi
sonra menüyü içine koyduğunuz layer in id sini #menum yapın.kodlamalarınız bilmediğim için karşılaştığım çözümleri yazıyorum.

rica ederim hocam, ayrıca sanalkurs.net'e üyesindir umarım, orada bulabilirsin takıldığın bir çok şeyi

Teşekkür ederim hocam. Epey aşama atladık fakat.. Eklediğim div içerisine resim eklediğimde sorun olmuyor. Sothink Dhtml Menü ile hazırladığım menüyü ekleyince yine site karışıyor nedne acaba?

Boş bir sayfaya ekleyip ordaki kodları diğer sayfaya yapıştırarak sorunu ancak çözebildim. İlgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

hocam en güzeli boş sayfada işlemleri yapıp daha sonra ilgili sayfaya kodları kopyalamak :)

BBNET
Geri