kafam karışık

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
son bi kaç haftadır kendimi çok kötü hissediyorum..yolunda gitmeyen, hatta bitmiş olan bi ilişkim, alışamadığım yeni okulum, aileme duyduğum özlem bunlar beni yedi bitirdi.. okuldan izin almıştım 1 haftadır ankarada ailemin yanındayım..yarın tekirdağa dönmem gerekiyor ama hiç canım istemiyor..bin bir özenle aldığım eşyalarla oturduğum yeni evime şu an girmek bile istemiyorum. il içi tayinle gittim tekirdağa ama şu an çok mutsuzum, yalnızım orda..okula gitmeyi zerre kadar istemiyorum, öğrencilerin yüzünü görmek istemiyorum. çok çaresizim.. bu sene il dışı tayin hakkım olur mu onu da bilmiyorum. ama orada kalmak istemiyorum.. bu durumu nasıl atlatırım, depresyonda mıyım? offf :cry:

hocam rahat ol sürekli okul değiştiriyoruz alışmak lazım artık ara vermek te soğutuyo tabi okuldan ama hiç bi şey sizden daha önemli değil ;)

hocam görüşünüz nedir bilmiyorum ama benim size tavsiyem Allah'a yürekten dua edin,ibadet edin.Ondan başka yar ve yardımcısı yoktur insanoğlunun.O isterse ummadığınız yerden güzel kapılar açar..

yaşadığınız bu sıkıntıların benzerlerini malesef biz bütün bilişimciler yaşıyoruz. özellikle bu sene bir an önce okul bitsin de eve gideyim diye bakıyorum. bilgisayardan da teknolojidende öğretmenlikten de nefret ediyorum. okul bir işkence merkezi benim için. Allah hepimize yardım etsin bu sıkıntılı günler umarım birgün biter.

olsa bir dert olmasa bir dert.bu kadar sıkıntının arasında özel hayat ta yolunda gitmeyince artık sanki hiçbir amacı kalmıyor gibi insanın.arkadaşın dediği gibi dua etmek yeterli ama bu sıkıntılı süreçte sabırlı olmak ta gerek.cefa olmadan sefa olmuyor malesef.

Biten ilişki, değişen okul, aileye özlem..
Hocam insanlar daima aynı psikolojide olmazlar malum..Bu aralar psikolojiniz biraz zayıflamıştır, yukarıdakilerin de etkisiyle iyice depresyonda hissediyorsunuz kendinizi..Geçecektir..Emin olun zaman herşeyi hallediyor ve insan herşeye alışıyor..Siz sadece başka şeylerle uğraşarak onlardan biraz uzaklaşabilirsiniz. Hobilerinize yönelin, arkadaşlarınızla vakit geçirin, gezin, dolaşın, müzik dinleyin, şarkı söyleyin..Emin olun bunları yaptıkça hayatın tadını almaya başlayacaksınız.
Ama bunları yaparken "yok yok yapıyorum ama hala psikolojim bozuk" kısır döngüsüne girerseniz ve kendinizi öyle şartlandırırsanız olmaz..Bir de dua edin hocam..O herşeyin ilacıdır..
"Halinden memnun olmayanların, mutlu olma şansı yoktur"..

BBNET
Geri