Kadrosu HEM'de bulunan öğretmen BTR olabilir mi?

Kodla Büyü

giryan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kadrom HEM'de ve bu sene ilk kez BTR olmak için başvuracağım. İlçe formatörümüz başvurumun kabul edilmeyeceğini söyledi ama mevzuatı net bilmediğim için bir şey diyemedim. Kadrosu HEM'de olan öğretmenlerin BTR olabileceğine veya olamayacağına dair herhangi bir madde var mı?
Bu arada Yozgaat-Boğazlıyan'da görev yapmaktayım.

Bakanlığın yazısında BTR görevlendirmelerinin örgün eğitim kurumlarından yapılacağı yazar. Halk eğitimler yaygın eğitim kapsamında olduğu için başvurunuzun kabul edilmemesi gerekir.

marmarabote' Alıntı:
Bakanlığın yazısında BTR görevlendirmelerinin örgün eğitim kurumlarından yapılacağı yazar. Halk eğitimler yaygın eğitim kapsamında olduğu için başvurunuzun kabul edilmemesi gerekir.

hangi madde de yazıyor hocam

yaygın eğitim krumuna başvuramassın ama müdürün izin verirse diğer örgün eğitim kurumlarına başvurabilirsin

runalone' Alıntı:
yaygın eğitim krumuna başvuramassın ama müdürün izin verirse diğer örgün eğitim kurumlarına başvurabilirsin

Müdürün iznine mi bağlı bu, tamam Başvuru Formunu müdür imzalıyor bildiğim kadarıyla ama müdür altına şerh düşse "Kurumumuzda Bilgisayar Öğretmenine ihtiyacımız var" diye, o zaman başvurunun iptal olma durumumu olur?

Peki ya HEM'de yeteri kadar kurs yoksa, HEM müdürünün öğretmenin yapacağı hizmet ile bu kadar kolay oynayamaması lazım.

Kurumda 25-30 saat civarı haftalık kurs açılmıyorsa onaylamama lüksleri yok zaten. Fatih projesi kapsamında ihtiyaç olan okullardan birisine isteyip görev alabilirsiniz. Olmaz diyenler yazılı reddetsin, sonra şikayet edin hepsini.

BBNET
Geri