Kadromuz !Yardım!

Kodla Büyü
Gerçek nasıl yapılıyor. Bide yeni bişe yaptık sayfa ekleyemiyoruz ya ne ekleyip yapacaz ki??? Rehberlik servisi - personel sayfası vb...

önce içeriki tıkla hocam . orada içerik ekleyi tıkla ve öğretmenlerin olduğu içeriği oluştur kaydet. sonra menüyü tıkla , orada görünen ağaçta okulumuz yazan kısımda artıyı tıkla karşına sayfa adı çıkacak buraya öğretmenlerimzi yaz. sayfanın açılma yeri aynı sayfada olacak. menü bağlantısında seçi tıkla açılan pencerede üstte içerik kategorisi listeleme bağlantısını seç , altta içerikler listelenecek. öğretmenlerimiz adını verdiğimiz içeriğin başındaki tiki tıkla ve kaydet.şimdi olmuş olması lazım hocam

içerik kısmından personel kategorisi oluşturup ekleyeceğiniz yeni içerik sayfasında bir tablo oluşturup öğretmenlerin fotograflarını ve bilgilerini ekleyebilirsiniz..
http://www.cimenliilkokulu.meb.k12.tr ben şimdilik böyle yaptım ama menüde tıklayınca açılması şeklinde düzeltme yapmam gerekecek..

bu şekilde yapabilirsiniz... öncelikle koyu isimlerinin yanındaki + lara tıklayarak alt menüleri oluşturuyorsunuz. İçerik kategorisini de düzenledikten sonra ana menüdeki menülerin kalemlerine tıklayarak linkleri aktif edebilirsiniz...

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    44.1 KB · Görüntüleme: 753
  • 2.png
    2.png
    56.6 KB · Görüntüleme: 753
  • 1.png
    1.png
    47.8 KB · Görüntüleme: 753
BBNET
Geri