D dobra1979 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,047 11 Aralık 2012 #1 arkadaşlar okulumuz menüsünde müdür ve kadromuz diye 2 seçeneğimiz var biraz önce müdürün özgeçmişini yazdım fakat müdüre tıkladığımda özgeçmiş görünmüyor ama kadromuz içindeki müdüre tıkladığımda özgeçmişi görünüyor acaba nedendir.
arkadaşlar okulumuz menüsünde müdür ve kadromuz diye 2 seçeneğimiz var biraz önce müdürün özgeçmişini yazdım fakat müdüre tıkladığımda özgeçmiş görünmüyor ama kadromuz içindeki müdüre tıkladığımda özgeçmişi görünüyor acaba nedendir.
I ido1907 Aktif Üye Mesajlar 167 11 Aralık 2012 #2 başka tarayıcıda deneyin bir de hocam. olmazsa sistem sorunu yapacak birşey yok zaten, beklemekten başka...
başka tarayıcıda deneyin bir de hocam. olmazsa sistem sorunu yapacak birşey yok zaten, beklemekten başka...
D dobra1979 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,047 11 Aralık 2012 #4 galiba sistem sorunu hepsinde denedim ya da sorun bende anlamadım
M mnn Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,816 23 Aralık 2012 #6 nalet sorun gitmiyor daha önce gördüm..