Kadromun olduğu okul sitesini yapmak zorundamıyız?

Kodla Büyü

kgunduz

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
kadromun olduğu okulda 12 saat dersim var. 18 saat lisede BT Rehberliğim var. Ordaki siteyi yaptım.
Ama kadromun olduğu okuldaki müdüre sinir oluyorum.
"Ek dersin yok muhabbetleri" görevlendirmemin olduğu okuldaki müdüre "hergün okula geldiğine dair imzası varmı muhabbetleri" muamelelerine maruz kaldık. Ama ağzının payını verdim orda sıkıntı yok.
Amele gibi iş elbiselerini giyip projeksiyon kanalı ve montajı yaptım 10 sınıfa bunları gözü görmez ama suç kabahat bende bende inat ettim yapmayacam siteyi şimdi bu siteyi yapmak zorundamıyız ?

kgunduz' Alıntı:
kadromun olduğu okulda 12 saat dersim var. 18 saat lisede BT Rehberliğim var. Ordaki siteyi yaptım.
Ama kadromun olduğu okuldaki müdüre sinir oluyorum.
"Ek dersin yok muhabbetleri" görevlendirmemin olduğu okuldaki müdüre "hergün okula geldiğine dair imzası varmı muhabbetleri" muamelelerine maruz kaldık. Ama ağzının payını verdim orda sıkıntı yok.
Amele gibi iş elbiselerini giyip projeksiyon kanalı ve montajı yaptım 10 sınıfa bunları gözü görmez ama suç kabahat bende bende inat ettim yapmayacam siteyi şimdi bu siteyi yapmak zorundamıyız ?
Sayın Hocam,

Mecuren ikisini de yapacaksın.

Sayın Hocam OKUL WEB SİTESİ YÖNETİM PANELİ KULLANIMI ESASLARI
madde 19 : WEB sitesi hazırlayan okullarda; Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı, BT Rehber
Öğretmeni (yoksa Bilgisayar Öğretmeni), Türkçe Öğretmeni, Rehber Öğretmen, varsa
ilgili kulüp sorumlu öğretmeninden oluşacak bir WEB Yayın Ekibi kurulması
gerektiği, bu ekibin görevi;

Yani Web yayın ekibinin doğal üyesisiniz.Ama siteyi yapma işi sadece size değil bu gruba ait...

Dersin var ise yapacaksın. Resmi yazıdan BT rehber öğretmeni yok ise Bilişim Teknolojileri öğretmeni yapacaktır diyor. İkisini yayına al görevlendirildiğin yeri kendin güncelle diğerini idareciler güncellesin.

hocam iş bilmez kişiler el ayak öpe öpe yükselmişler amir olmuşlar başımıza. bunlarla uğraştıkça sinirlerini boşuna bozarsın.. sallamasyon bişeyler yap salla gitsin. eğer siteyi yapmazsanda web yayım ekibi sorumlu olur öncelikle ekibin başı müdür sorumludur. siz yapmazsanız bunun sebebi sorumlusu siz olmazsınız herhalde. haberlerin web yayın ekibince onaylanması gerekmezmi.

bu işten nefret ediyorum bakandanda kanunlardanda hepsinin yanlış olduğunu düşünüyorum.. ne saçma sapan bozuk bir dünya.

yahu kardeşim okulda bu işin tümü bilgisayar öğretmeninin sırtında yük. buna belirli bir ücret verde insanlar gönüllü isteyerek yapsın. kendi kendilerine %100 zam yapmak ne demek böyle etik dışı haksız bir sistem olabilirmi. herşeyin başı bozuk olduğu bir dünyada bom bozuk bir ülkede yaşıyorum. acaba bu ülkemi böyle bu zamanmı böyle.. dünyadaki diğer yerler insanlar yada geçmiş zamanlardaki tüm dönemlerdemi böyle.. hep böyle bozuk düzen yalan yanlışmı yaşayacak insanlar. bunun sonu ne amaç ne.. ne olacak ya. ooofff.. :verymad: ... :puhaha: ... :P .... :? !!!???

BBNET
Geri