hamuş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 895 25 Ekim 2010 #1 arkadaşlar meb'in web alanı ve mail adresi için okulun ilsis ve kullanıcı adlarını aldım fakat kullanıcı adı veya şifre yanlış uyarısı veriyor sürekli neden kaynaklanır sizce müdür beyde inat ediyor bunlar diye başka nereden öğrenebilirim acaba
arkadaşlar meb'in web alanı ve mail adresi için okulun ilsis ve kullanıcı adlarını aldım fakat kullanıcı adı veya şifre yanlış uyarısı veriyor sürekli neden kaynaklanır sizce müdür beyde inat ediyor bunlar diye başka nereden öğrenebilirim acaba
akyu68 Site Gezgini Mesajlar 65 25 Ekim 2010 #2 hocam okuln mebbis kullanıcı adı ve şifresini bilmen gerekiyor
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 25 Ekim 2010 #3 inat ederse yapmayın hocam sanki o size doğru bilgileri verecek ki yapabilesiniz doğrusunu öğrenmek için telepatik güçleriniz yoksa
inat ederse yapmayın hocam sanki o size doğru bilgileri verecek ki yapabilesiniz doğrusunu öğrenmek için telepatik güçleriniz yoksa
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 25 Ekim 2010 #4 Mebbisde bir yerde ftp kullanıcı adı ve şifresi yazıyordu ama tam yerini hatırlayamadım
C culle Site Gezgini Mesajlar 32 25 Ekim 2010 #5 http://webyonetim.meb.gov.tr/o.../login.php bu linkten yeni şifre edinin hocam