Kablosuz Nöbetçi Öğrenci Anons Sistemi

Kodla Büyü

gamehunter

Üye
Merhabalar.

Boş zamanlarımı değerlendirmek ve kendimi geliştirmek için okul idaresinin işini kolaylaştırmak adına bazı projeler yapmaya başladım. İlk projem nöbetçi öğrenci anons sistemi oldu.

Ben bile yaparken bu kadar kullanışlı ve fonksiyonel olacağını tahmin etmiyordum.

Videomu izleyip olumlu olumsuz yorumlarınızı belirtirseniz memnun olurum. Umarım başkalarının da işine yarar.

Ellerine sağlık hocam seslendirme için ElevenLabs kullanırsan daha iyi olur videolarda naçizane önerim 😊 bakanlık da bunu kullandığı için ses tanıdık ve gerçekci gelecektir

Ellerine sağlık hocam seslendirme için ElevenLabs kullanırsan daha iyi olur videolarda naçizane önerim 😊 bakanlık da bunu kullandığı için ses tanıdık ve gerçekci gelecektir
Teşekkür ederim elevenlabs daha gerçekçi seslendirme yapıyor biliyorum ama ücretsiz sürümü bana yeterli gelmeyeceği için bu yolla seslendirdim. Kanala para kazanacak kadar içerik üretebileceğimi sanmıyorum. O yüzden yapay zekaya yatırım yapmak istemiyorum.

Teşekkür ederim elevenlabs daha gerçekçi seslendirme yapıyor biliyorum ama ücretsiz sürümü bana yeterli gelmeyeceği için bu yolla seslendirdim. Kanala para kazanacak kadar içerik üretebileceğimi sanmıyorum. O yüzden yapay zekaya yatırım yapmak istemiyorum.
Ücret ödemenize gerek yok sayin hocam kayıt olmanıza bile gerek yok. Ben camtasio kullaniyorum ortam sesi değil PC sesi kaydet diyerek parça parça kaydedip birleştiriyorum yani hepsi bir seferde olmuyor ama sizin videomuz için 4-5 kaydı birleştirmek yeterli olur tahmin ediyorum.

ilksms
Geri