kablosuz modem bağlantı sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ybilgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ybilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okuldaki kablosuz bağlantıda sorun var. müdür beyin odasındaki ana kablosuz modemden 8li hubdan akses pointlere ve idareci bilgisayarlarına kablo aracılığıyla dağılıyor. ana modemden kablosuz bağlanıp internete girebiliyoruz gördüğü katlarda. ama akses pointlerden internete giremiyoruz. tüm katlardaki akses pointlerdeki bağlantılarda sınırlı bağlantı(ünlem) oluyor.
ana modemi defalarca kapatıp açtım akses poimtleri kapattım açtım sorun aynı. akses modemde 4 ışık yanıyor.
yardımınızı bekliyorum.

Access Pointlerin ayarları bozulmuştur. Access Pointlere kablo ile mi bağlısınız yoksa kablosuz mu? Kablosuz bağlı ise genelde kablosuz sorun çıkarıyor kablo ile bağlamak daha sağlıklı sonuç veriyor. Eğer kablosuz olarak almaya devam edecekseniz Access Pointleri resetleyin(fabrika ayarlarına getirin) sonra tekrar ayarlarını yapın. Bu sırada tüm access pointlere aynı anda uğraşmayın sorunu birinde giderdikten sonra diğer birine geçin. Arada takıldığınız yer olursa sararsanız o doğrultuda yardımcı olmaya çalışırız.

BBNET
Geri