S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 26 Nisan 2017 #1 Yaklaşık bir haftadır kablosuz internet çok yavaşladı bu bizim okulla mı alakalı yoksa genel bir problem mi var? bilgisi olan var mı acaba?
Yaklaşık bir haftadır kablosuz internet çok yavaşladı bu bizim okulla mı alakalı yoksa genel bir problem mi var? bilgisi olan var mı acaba?
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,079 26 Nisan 2017 #2 Re: Ynt: Kablosuz internet yavaşlığı Wi-Fi Kablosuz bizde süper
S suhabe Aktif Üye Mesajlar 165 26 Nisan 2017 #3 Bizim pazartesi hiç bağlanmıyordu,telekomun dns adreslerini girdim o şekilde bağlanıyorum
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 26 Nisan 2017 #4 Re: Ynt: Kablosuz internet yavaşlığı COBOL' Alıntı: Wi-Fi Kablosuz bizde süper Genişletmek için tıkla ... bizde de aynıydı ama 1 haftadır sıkıntı var.. suhabe' Alıntı: Bizim pazartesi hiç bağlanmıyordu,telekomun dns adreslerini girdim o şekilde bağlanıyorum Genişletmek için tıkla ... bende yarın deneyeyim belki düzelir, sağolun.
Re: Ynt: Kablosuz internet yavaşlığı COBOL' Alıntı: Wi-Fi Kablosuz bizde süper Genişletmek için tıkla ... bizde de aynıydı ama 1 haftadır sıkıntı var.. suhabe' Alıntı: Bizim pazartesi hiç bağlanmıyordu,telekomun dns adreslerini girdim o şekilde bağlanıyorum Genişletmek için tıkla ... bende yarın deneyeyim belki düzelir, sağolun.
A aardc Üye Mesajlar 3 3 Mayıs 2017 #5 hocam f@tih wifi ağının hızını kestiler o yüzdendir. 200 kb civarı hız şu an..
Enddlesss Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 3 Mayıs 2017 #6 aardc' Alıntı: hocam f@tih wifi ağının hızını kestiler o yüzdendir. 200 kb civarı hız şu an.. Genişletmek için tıkla ... Sebebi neymişki acaba ?
aardc' Alıntı: hocam f@tih wifi ağının hızını kestiler o yüzdendir. 200 kb civarı hız şu an.. Genişletmek için tıkla ... Sebebi neymişki acaba ?
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,079 3 Mayıs 2017 #7 Re: Ynt: Kablosuz internet yavaşlığı Bizde fatih projesi yok.Sandart okul yapımı WiFi ağı Kablolu jet WiFi yavaşladı bu ay
Re: Ynt: Kablosuz internet yavaşlığı Bizde fatih projesi yok.Sandart okul yapımı WiFi ağı Kablolu jet WiFi yavaşladı bu ay
A akdenizkanki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 987 3 Mayıs 2017 #8 Bizim okuldada bugün kablosuz bağlantı yavastı. Meğerse yavaşlık genel bir sorunmuş. Acaba, yavaşlık geçici mi yoksa bundan sonra böyle mi olacak?
Bizim okuldada bugün kablosuz bağlantı yavastı. Meğerse yavaşlık genel bir sorunmuş. Acaba, yavaşlık geçici mi yoksa bundan sonra böyle mi olacak?
A aardc Üye Mesajlar 3 3 Mayıs 2017 #9 hep böyle olcak gibi sanırım hocam..öğrenciler gereksiz yerlere bağlanıyor diye kısıtlandı hız.