Kablolu MEB hattından MEB dışındaki sitelere bağlanamıyor

Kodla Büyü

izorya43

Aktif Üye
Arkadaşlar selam. Okuldaki MEB hattındaki kablosuz bağlantıdan MEB siteleri dışındaki sitelere girilmiyor. Ama kablolu bağlantıdan yasaksız olan bütün sitelere giriliyor. Sorun nedir ve çözümü var mıdır acaba? Kablosuzdan niye bağlanılıyor da kabloludan bağlanılmıyor? Teşekkürler.

hocam okulda meb dışında başka bir hat kullanıyor musunuz?

Bizde de aynı durum var. Kabloludan tüm sitelere girilebiliyor kablosuzdan girilemiyor. MEB hattı dışında hat da yok :o

Meb hattından başka hat yok arkadaşlar.
DNS'ye o değerleri girince de çalışmıyor.
Portatak Hocam, napcaz peki böyle?

Bende şaşırdım kaldım hocam bt sınıfında çocuklar youtube a varana kadar her şeyi açabiliyor... Üstelik ağ ile ilgili en ufak bir değişiklik bile yapmamıştım kendi kendine oldu

selam arkadaşlar, biraz geç oldu ama sorun çözüldü. Yapmamız gereken işlem çok basitmiş aslında. (airties)Modem ayarlarını açıyoruz. Internet- İnternet Ayarları-MTUdeğeri var. Onu 1400 yapıyoruz. Olay bitiyor. Hem kablolu hem kablosuz sorunsuz bir şekilde bağlanılıyor. İyi çalışamlar...

izorya43' Alıntı:
selam arkadaşlar, biraz geç oldu ama sorun çözüldü. Yapmamız gereken işlem çok basitmiş aslında. (airties)Modem ayarlarını açıyoruz. Internet- İnternet Ayarları-MTUdeğeri var. Onu 1400 yapıyoruz. Olay bitiyor. Hem kablolu hem kablosuz sorunsuz bir şekilde bağlanılıyor. İyi çalışamlar...

teşekkürler dönüt için

izorya43' Alıntı:
Teşekkürler hocam

BBNET
Geri