Merhaba.kablo.nete geçmeyi düşünüyorum.internet hızlı mı?kesilme oluyor mu ?artıları eksileri neler? bilen ya da kullanan varsa bilgilendirirse iyi olur .Geçmek istediğim paket.https://www.turksatkablo.com.tr/internet
18 ay önceki ben :mrgreen:rainman' Alıntı:Az önce gelip bağladılar.15 dakika sonra hem internet hem de kanallar açıldı.İlk intiba süper .Böyle bir internet hızı hayatımda hiç görmedim.Müthiş hızlı.Örnek olarak filmleri tıklar tıklamaz açıyo.Harddikte kayıtlı olsa bu kadar hızlı açmaz.Filmin 110. dakikasına geçiyorum.Ekranda yükleniyor simgesi bile çıkmıyor.Sanki diskte kayıtlıymış gibi seyrediliyor.Müthiş.Tv 'nin görüntüsü bile daha netleşti.
COBOL' Alıntı:18 ay önceki ben :mrgreen:rainman' Alıntı:Az önce gelip bağladılar.15 dakika sonra hem internet hem de kanallar açıldı.İlk intiba süper .Böyle bir internet hızı hayatımda hiç görmedim.Müthiş hızlı.Örnek olarak filmleri tıklar tıklamaz açıyo.Harddikte kayıtlı olsa bu kadar hızlı açmaz.Filmin 110. dakikasına geçiyorum.Ekranda yükleniyor simgesi bile çıkmıyor.Sanki diskte kayıtlıymış gibi seyrediliyor.Müthiş.Tv 'nin görüntüsü bile daha netleşti.