Kaç tane ek-A belgesi gerekir

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar biraz önce konu açtım ama bu daha genel bir soru ... şimdi 3 tane normalde verdiler birini meb aldı iki tane bana verdi ben de şubeye gittiğimde ikisinide aldı birini şubedeki dosyaya birinide bana verdikleri sarı zarfın içine bıraktılar . Başka elimde kalmadı ama bazıları diyorlar ki sınava giderkende bir tane götürmen gerekiyor ? Tecrübeli arkadaslardan bilgi alabilirsek çok güzel olacak.

sınavada götürmeniz gerekir 4 tane alsanız çok iyi olurdu çünkü birliğinize katıldığınızdada görev yeri belgesi yerine geçiyor bana uzun dönem çıkmıştı istenmişti ek A bendede olmayınca okulumdan faks istediler personelleri olduguma dair.

:)işte burada şüpheye düşüyoruz :) üstteki hocamız sınava da götürmeniz gerekir diyor ayrıyeten bewold_11 hocamız sarı zarfın içindeki yeter diyor . :)

HoCAM Sarı zarfın içinde 2 tane var. MEB'e vermedim ben bişey sadece pusulayı verdim onlara... Meb istemedi zaten bizden. Ama sarı zarfın içinde 2 tane var Ek A... Buarada Tuzlada giriyorum bende sınava...

Hocam o zarfı sınav yerinde açacaksınız içinde dolduracağınız kısımlar var orda yeni belgeler verecekler onları dolduracaksınız vs yani size lazım olan herşey o zarfın içinde var kimliğiniz yanınızda olsun tamam ama içim rahat etmez diyorsanız bence yeniden alın ek 4..

Hocam sarı zarfın içinde bir tane var benim :) koyarken gördüm birinide askerlik şubesindeki dosyama bıraktı adam ...

LostParadise' Alıntı:
hocam görev yerim taaaaaa Van da :) bir belge için van'a mı gidicem :)

O zaman şubene sor hocam Polatlıya da götüreceksin derlerse askerlik şubene faks çektir Ek A belgesini ya da fotokopisini aslı gibidir diye imzalattır götür..

LostParadise' Alıntı:
şubeye gideyim o zaman sarı zarfıda açmayın felan dediler de ordakiler yardımcı olur inşallah...
yırtmadan aç fotokopiyle çoğalt hiç bişey olmaz zarfı yine kendiniz açacaksınız sınav zamanı hatta Çöööppe atacaksınız
laaaaaaann bu kadar boşuna gözüm gibi bakmışım diyeceksiniz. :mrgreen:

hipopotam' Alıntı:
LostParadise' Alıntı:
şubeye gideyim o zaman sarı zarfıda açmayın felan dediler de ordakiler yardımcı olur inşallah...
yırtmadan aç fotokopiyle çoğalt hiç bişey olmaz zarfı yine kendiniz açacaksınız sınav zamanı hatta Çöööppe atacaksınız
laaaaaaann bu kadar boşuna gözüm gibi bakmışım diyeceksiniz. :mrgreen:

Aynen:)))

evet açtım yırtmadan :) fotokopisini çektireyim ama askeriye MEB de halen öğretmen olarak görev yapıyorum diye mühür vurmus üstüde öğretmen mührü var :) onlarda fotokopide çıkacak :)

şubeye gittim sordum sana lazım olacak herşey zaten sarı zarfın içinde var başka birşeye gerek yok dediler ;) başka bu duruma düşen arkadas varsa çözüm :)

Evet ne günlerdi

2009 temmuzda bende koşturmaya başladım

Şansımıza asker öğrt lik çıktı: Burdan söylüyorum doğu-güneydoğuda yapan arkadaşlar burada görev yaparken askerliği aradan çıkartın

kendi okulunuzda yapma şansınız yüksek Ağustosta oluyo tek benim bildiğim asker öğrt lik çıkma durumu

geçen sene il içi yer değiştirrmede geçen sürelerden kendi okulunda asker öğrt lik olan çalışanlar sayıldı.

Bu sene ne olur beklemedeyiz; Sırf bu yüzden geçen sene il içine başvuramadım.

LostParadise' Alıntı:
evet açtım yırtmadan :) fotokopisini çektireyim ama askeriye MEB de halen öğretmen olarak görev yapıyorum diye mühür vurmus üstüde öğretmen mührü var :) onlarda fotokopide çıkacak :)
sende önce tarat üstüne rotuş sonra vuruş

hipopotam' Alıntı:
LostParadise' Alıntı:
üstüne rotuş sonra vuruş :) sevdim bunu .) öyle çektirdim hocam şubeden sordugumda işte gerek yok dediler gerekli olan sarı zarfta var sen onunla ve nufüz cüzdanınla git yeter dediler .

LostParadise' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
LostParadise' Alıntı:
üstüne rotuş sonra vuruş :) sevdim bunu .) öyle çektirdim hocam şubeden sordugumda işte gerek yok dediler gerekli olan sarı zarfta var sen onunla ve nufüz cüzdanınla git yeter dediler .
lazım olunca zaten sınava girdiğiniz yerde fotokopi koşturacaksınız koştura koşturana o gün. merak etmeyin.

bu ekA yüzünden bakaya kalmış mahkeme mahkeme karakol karakol dolaştırmışlardı cezasıda cabası

click' Alıntı:
bu ekA yüzünden bakaya kalmış mahkeme mahkeme karakol karakol dolaştırmışlardı cezasıda cabası
aynen öyle asker öğretmenlk için gidip uzun dönem erliğe bu çok önemli kağıt parçasının eksik olması yüzünden ayırıp
başka bir yere göndermişlerdi onların içinde bir arkadaş vardı sonradan görüştük hepsini uzun dönem
er erbaş eğitim çavuşu bilme ne yapmışlardı.
asteklik sınavına bile sokmadılar belgeleri eksik olanları.
iyi bir yönlendirme çavuşumudur nedir ona denk gelmesseniz fotokopi bile çekemezsiniz kışlada.
asker de mantık aramayacaksını emir ne ise onu uygulayacaksınız acemilik bile sizi biraz olgunlaştıracaktır

BBNET
Geri