hocam diyelim ki bütün 5. sınıftaki öğrenciler biz seçmeli ders olarak bilgisayar istiyoruz dediler ona rağmen 5. sınıflarda 8*2= 16 saat seçemiyormu okul...ya hiç birşey anlamadım işim kötüsü idarecilerde bilmiyo ne yapacaklarını..bana söylenen son 2 saatlere seçmeli dersler konulacak...evrim0626' Alıntı:bizim burda uygulanan sisteme göre 12 saatiniz kesin 5 ler için ise 2 yada 3 gün belirleyecekler seçmeli dersler için o günlerde 4 yada 6 saat en fazla dersinizi seen öğrencilerle beraber olacaksınız. yani bu iş dersle çözülmez artık bize bişi yapmak zorundalar
hocam sizin söylediğinize göre..benim 12 saat 6 7 8lerden 2 saatte 5. sınıflarda oluşacak gruptan toplam 14 saat dersim olacak...fahrican' Alıntı:Bizim okulda da bu hafta içi velilere ulaşılmaya çalışıldı. 170-180 veliden bugüne kadar yaklaşık 50 tanesi dilekçesini getirmiş. Bizim dersi seçenler şimdilik 15 kişi. Tüm dilekçeler geldiğinde 45-50 civarında seçen olacağını tahmin ediyorum. Kuran-ı Kerim ve Siyer derslerini öğrencilerin tamamına yakını seçmiş. O derslerde nasıl grup oluşturacaklarını da merak ediyorum.
Seçmeli derslerin nasıl uygulanacağı henüz netleşmedi. Tek anladığım bir grubun açılabilmesi için minimum 12 öğrenci tarafından seçilmiş olması gerektiği. Üst sınırın kaç olacağı , aynı derste birden fazla grup açılıp açılamayacağı belirsiz. Tek grup 45-50 öğrenciyle ders işlememizi isterlerse hiç verimli olmayacak.
Geçen yıl Vatandaşlık dersinin zorunlu seçmeli olması gibi bir gerekçe nedeni ile 8. sınıflara BT seçilmemişti. Bu yıl da 6 ve 7 lerin kitapları gelmiş 8 lere yine yok. Seçmeli derslerin hiçbirinin kitabı ortalıkta yok.
Hocam meb kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak düzgün bir açıklama yapmadığı sürece her şey tahmin.akif_van' Alıntı:hocam sizin söylediğinize göre..benim 12 saat 6 7 8lerden 2 saatte 5. sınıflarda oluşacak gruptan toplam 14 saat dersim olacak...fahrican' Alıntı:Bizim okulda da bu hafta içi velilere ulaşılmaya çalışıldı. 170-180 veliden bugüne kadar yaklaşık 50 tanesi dilekçesini getirmiş. Bizim dersi seçenler şimdilik 15 kişi. Tüm dilekçeler geldiğinde 45-50 civarında seçen olacağını tahmin ediyorum. Kuran-ı Kerim ve Siyer derslerini öğrencilerin tamamına yakını seçmiş. O derslerde nasıl grup oluşturacaklarını da merak ediyorum.
Seçmeli derslerin nasıl uygulanacağı henüz netleşmedi. Tek anladığım bir grubun açılabilmesi için minimum 12 öğrenci tarafından seçilmiş olması gerektiği. Üst sınırın kaç olacağı , aynı derste birden fazla grup açılıp açılamayacağı belirsiz. Tek grup 45-50 öğrenciyle ders işlememizi isterlerse hiç verimli olmayacak.
Geçen yıl Vatandaşlık dersinin zorunlu seçmeli olması gibi bir gerekçe nedeni ile 8. sınıflara BT seçilmemişti. Bu yıl da 6 ve 7 lerin kitapları gelmiş 8 lere yine yok. Seçmeli derslerin hiçbirinin kitabı ortalıkta yok.
hocam eğer bu seçimlik dersler için 2 gün belirlerseler 2*2 den en fazla 4 saat olacak dersimiz. burda mevcut üst sınırı yok bugün ilçeden yazı gelmiş bu şekilde olacağını sölemişler.atölye, lab, kütüphane gibi yerleri bu dersler için kullanın diyorlar.mevcudu 40 kişi olsada ben labta tek sınıf olarakmı alacam dedim evet dediler kısaca böle olursa ders falan işlemem 15 pc ile 40 kişilik sınıfta ne yapacazakif_van' Alıntı:hocam diyelim ki bütün 5. sınıftaki öğrenciler biz seçmeli ders olarak bilgisayar istiyoruz dediler ona rağmen 5. sınıflarda 8*2= 16 saat seçemiyormu okul...ya hiç birşey anlamadım işim kötüsü idarecilerde bilmiyo ne yapacaklarını..bana söylenen son 2 saatlere seçmeli dersler konulacak...evrim0626' Alıntı:bizim burda uygulanan sisteme göre 12 saatiniz kesin 5 ler için ise 2 yada 3 gün belirleyecekler seçmeli dersler için o günlerde 4 yada 6 saat en fazla dersinizi seen öğrencilerle beraber olacaksınız. yani bu iş dersle çözülmez artık bize bişi yapmak zorundalar