Kaç Gb hard disk lazım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cinefil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Acronis image programı ile image alacağım 110 gblık bir yerel disk C'yi yedeklemek için kaç gb Hard disk lazım olur ?

hocam okula 1 Tb lık aldır veya 500 Gb lık dursun elinin altında gerekli dosyaları atarsın içine

karinca_52' Alıntı:
hocam okula 1 Tb lık aldır veya 500 Gb lık dursun elinin altında gerekli dosyaları atarsın içine

hocam bugün sordum 32 gblık usb belleğe bile 49 lira dedi. Okula 1 tb nasıl aldırayım :) şimdilik 110 gblığa ne kadar lazım olur o yeter bana ;)

hocam 1 tb samsung 140 tl , 32 gb flash 42 tl hatta geçen hafta nt de 32 tl idi... müdüre durumu uygun bir şekilde anlatın aldırırsınız illa ...

karinca_52' Alıntı:
hocam 1 tb samsung 140 tl , 32 gb flash 42 tl hatta geçen hafta nt de 32 tl idi... müdüre durumu uygun bir şekilde anlatın aldırırsınız illa ...

tamam hocam ;) biraz tecrübesiz olduğum için neyi yaparlar neyi yapmazlar bilemiyorum. Gerçi müdür ve yönetim iyi, anlayışlılar :)

İmage alırken sıkıştırma işlemi yüklü verilerin türüne göre değişiklik gösterir. Acronis ile yedek alacaksanız ortalama %40-70 arası sıkıştırma yapar genellikle. O yüzden 32 GB'lik bir usb'nin işinizi göreceğini sanmam.

:) aldır ucuzundan 250gb taşınabilir disk en azından ileride de işine yarar okulun.. hiç mi kantin gelirleri yok. saçma sapan yerlere para buluyorlar da okul için gerekli ama bir harddisk e para mı bulamıyorlar bulana kadar bekle.

BBNET
Geri