KAÇIRMAYIN DERİM

Kodla Büyü

Yalnız_Kurt

Süper Üye
Süper Üye
arkadşlar aşağıdaki linkte bulunan ürünü yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim bugün 3 tane aldım kaçırmayın derim kutularının üzerinde 2012 sürümü içindedir yazıyor bilginize orjinal kurulumunu yaptımşu andakullanıyorum

http://www.bimeks.com.tr/urun/120314/ka ... tulu-.aspx

p_120314_01_04.jpg

bence kaçırın derim :lol: çünki vatan bilgisayarda geçen hafta 2012'si kdv dahil 26 tl idi :D stoklarda kalmışmıdır bilemiyorum :scared:

bende 20tl ye almıştım hepsiburada dan 2011, bence gayet iyi bir antivirüs programı.. İdareye bundan kurdum ve hiç bir şekilde virüs sorunu yaşamadık

arkadaşlar biz kaspersky internet security'iyi tanesi 16tlye 7 tane aldık. kutuların içinden 2012 çıktı. hem de biz aldığımızda kasperskynin sitesinde 105tlydi.

egeman84' Alıntı:
şöyle birşey de diyeyim arkadaşlar, 2011 alırsınız bizim gibi 2012 gelebilir. 2011içinde lisans numarası 2012ye uymuyor, onun için http://www.helyum.com.tr/aktive/index.php/ac/aktivasyon adresinden 2012ye uygun lisnas anahtarı alabilirsiniz

ŞİRKETİMİZİN ANLAŞMASINI SONUÇLANDIRMASI İLE ORTAYA ÇIKAN VE ELİMİZDE
OLMAYAN TEKNİK NEDENLER DOLAYISIYLA, HELYUM , KASPERSKY ÜRÜNLERİNE HİÇBİR
ŞEKİLDE DESTEK VEREMEMEKTEDİR. KASPERSKY DESTEĞİ İÇİNLÜTFEN AŞAĞIDAKİ
İLETİŞİM BİLGİLERİNİ KULLANINIZ.

Kaspersky Internet Security 2011 ( 1_yil_1_pc )aktivasyon kodunuz(Lütfen saklayınız):

.......................................................................

Referans kodunuz:

.......................................................................

Kaspersky Destek
Telefon : 0212 215 24 34
Email : ercument.ekim@tr.kaspersky.com
Destek Email : support@tr.kasperksy.com

hmm değişti diyorsun, biz bütün şifreleri almıştık şu ana kadar bir sorun da yaşamadık

ARKADAŞLAR AYNI ÜRÜNÜ BEN bugün içerisinde BİMEKS den 14.90 TL aldım bilginiz olsun sadece dış kabında 2011 yazıyor kurulum yaptım cd içinden çıkan setup 2012 ve çalışıyor bilginize...

BBNET
Geri