Kızıma bir isim...

Kodla Büyü

erbaa83

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dünyay gelmesine 2 aydan az bir süre kalan kızıma isim önerilerisi olan arkadaşlar çokmakbule geçer....

Bence en güzel isimler atalarımızın koyduğu isimler şimdikilerin değil........ ben Elif yada Zeynep ismini çok beğeniyorum....... Allah analı babalı büyütsün selametle

Zeynep güzel bir isimdir. Bende bir hafta içinde doğacak kızıma Zeynep ismini verdim.

ramazan_hosgoren' Alıntı:
Bence en güzel isimler atalarımızın koyduğu isimler şimdikilerin değil........ ben Elif yada Zeynep ismini çok beğeniyorum....... Allah analı babalı büyütsün selametle
Ben de bu iki ismi çok beğenirim oldum olası, bu yorumu görünce şaşırdım, bir tek ben değilmişim demek ki. ama ben kızıma nilay ismini koydum :)

İkra ve isra koymustum iki yeğenimin adını :) Allah analı babalı büyütsün inşaallah hocam :) :alkis:

Benimde 2 aylık kızım var çok araştırdım ve adını SEVDE koydum..
anlamı da güzel,müminlerin annesi,esmer güzeli ve ayrıca peygamber efendimizin hanımlarından birinin adı...
Allah bağışlasın şimdiden hocam

memlekette zeynep ve eliften geçilmeyecek güzel isimler ama daha güzelleride var farklılık bence iyidir sizin zevkinize kalmış benim kızımın adı Derin Birce çevremizdekiler genelde Derin ismini beğeniyolar ben faklı olduğu için birce diyorum ipek,duru,özüm,özce bir çok isim sayabilirim ama dediğim gibi zevk meselesi ama iki isim düşünürseniz Aslı Duru koyabilirsiniz bence:)

ramazan_hosgoren' Alıntı:
hocama kesinlikle katılıyorum...

ben de Zümra ismini begeniyorum...

(((Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğü’nde kız ismi olarak gösterilen Zümra’nın Arapça kökenli olduğu ve “Güzel, iyi ahlaklı, cesur, yürekli” anlamlarına geldiği belirtilmektedir.1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.)))

Destina, Devin, neval, çisem, seraye, vera,ayçelen,açelya, başak.esila,esen, masal, asya, aylin, pamira ,nağme

kumsal da güzel bir isim

BBNET
Geri