Kızım 1 yaşına girdi:)

Kodla Büyü
hayırlı olsun hocam, Allah sağlık mutluluk huzur versin, ilk yaş çok heyecan verir anne babaya :roll:

mutluluğumu paylaştığınız için çok çok teşekkürler gerçekten duygulu ve heyecan verici Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))

allah daha çok mutluluk versin inşaallah. benimki de 6 yaşına girdi, zaman hakkaten çabuk geçiyor, darısı ikinciye inşaallah. :mrgreen:

sağlıklı sıhhatli, vatanına milletine anne, babasına hayırlı bir evlat olur inşaAllah. yeni mutlu ve kutlu olsun.

Hayırlı olsun hocam. benim kızımın da son 18 günü. Allah çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin

Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Benim de kızım 3 yaşında. Allah eksikliklerini vermesin :D

Allah hepimizin çocukalrını korusun,

güzel günler hocam 2.nin vakti gelmiş heralde:))

sevdiceğim hocam Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ne heycanlısınızdır şimdi:))

Rabbim hepinizin yavrularını bağışlasın sayın hocalarım.. Ve bize de nasip etsin inşallah.

benim oğlum da 13 aylık oldu 14. ayında ve yürüyor söylediğim herseyi anlıyor okulda onu çok özlüyorum benim en buyuk aşkım o :)

herkese çok teşekkürler ali04 ocam kızınız çok tatlı maşşallah

benim kızımda 1 aya yürüyecek heralde bakalım

İlk doğum günü diye bizde 3 kez kutladık, ailecek, benim arkadaşlarım ve eşimin arkdaşlarıyla:)) diğer doğumgünleri bu şekilde olmaz çok yorucu:)

Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. İnşallah daha biiiiiii sürü doğum günlerini kutlayın, mürüvvetini de görün:) darısı olmayanların başına. Kızınızla mutlu olurken, "isteyen herkese hayırlısıyla nasip et rabbim" demeyi unutmazsanız seviniriz:)

Benim ki de 20 aylık:):)
Eve her gelişimde çantamı elimden alıp,babacığım diye kucağıma gelmesi paha biçilemez..
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

BBNET
Geri