Merhaba arkadaşlar. biraz alakasız bir konu ama yıllardır kıyma makinası almayı düşünüyorum ve her sene bayram gelince fiyatlar arttığı için erteliyorum. şimdi erkenden alayım diyorum. kullandığınız memnun kaldığınız ürünler varsa paylaşabilir misiniz?
musullu.com.tr
musullu markasını araştırınca duydum. Kullanan var mı.
www.trendyol.com
Birde buna benzer farklı markalarda çok sayıda makina var bu birazdaha kasaplarınkullandığına benziyor tabi daha küçüğü.

Musullu 2700W Et Kıyma, İçli Köfte, Salça, Sosis, Sucuk Makinesi
Güç: 2700 W Aparatlar: 3 Adet Et Çekme Süzgeci, 1 Adet İçli Köfte (oruk) Aparatı, 1 Adet sosis sucuk aparatı, 1 Adet Gıda İtme Aparatı Motor ve Malzemesi: Metaldir. Bıçak: 7 Numara Paslanmaz Çelik Garanti: 2 Yıl ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER - Japon teknolojisi ile geliştirilen 2700 W güçlü motoru ile...

musullu markasını araştırınca duydum. Kullanan var mı.

Genel Markalar Epa12m Et Kıyma Makinesi Tek Devir Paslanmaz Gövde 100 Kg/saat 220v - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Epa12m Et Kıyma Makinesi Tek Devir Paslanmaz Gövde 100 Kg/saat 220v yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Birde buna benzer farklı markalarda çok sayıda makina var bu birazdaha kasaplarınkullandığına benziyor tabi daha küçüğü.