Hocam doğru söylüyor, dosyalar siliniyor, kurtarma programı ile kurtarmak gerekiyor, hiçbirşey fayda etmiyor, benimde başıma geldi recuva ile kurtardım çok dikkat etmek gerek, sadece dosyaları gizlese öpcem başıma koycam ama nasıl oluyorsa gizli dosyaları göstersende herhangi bir program ile kayıtlı dosyalar görünmüyor.dosyalar silinmez gizler sadece showusb programı var onu indir iş görür framework 3.0 istiyor ama
Hocam gizlemiyor siliyor direk, gizliyigoster dosyasını bile siliyor. Ben ilk defa denk geldim, bi sorayım dedim.dosyalar silinmez gizler sadece showusb programı var onu indir iş görür framework 3.0 istiyor ama
evet yazma izinlerini kaldırdığımız klasörleri taşıyamayınca eski halinde de bırakmıyor siliyor. ben öyle anladım. ilkin şok olup ne olduğunu anlayamadım ama bi kaç defa tokat yeyince insanın gözü açılıyorNTFS dosya sisteminde ki korumadan mı bahsediyorsunuz. Onu kaldırması çok ilginç.
DeviceConfigManager isminde bir kısayol bulaştı tüm bilgisayara şimdi sistem bile açılmıyor acaba bundan nasıl kurtulabilirim
ironikBenimde korumaliydi USB, 6-7 sn sürdü hepsi bı anda uçtu, tam da 6 larda zararlı yazılımlardan bahsetcektik, çok güzel örnek oldu) drive imdadimiza yetişti. Direk tahtayı yeniden kurdum, bakalım şimdilik kurtulduk.
evet onu ben de kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadımZeng Anti-Enfeksiyon kısayol virüsüne karşı birebir. şiddetle tavsiye ederim
dosyalar silinmez gizler sadece showusb programı var onu indir iş görür framework 3.0 istiyor ama