B blgsyrci Aktif Üye Mesajlar 110 27 Şubat 2017 #1 Okulda atak programı kullanıyoruz. O Yüzden sabahtan akşama kadar öğretmen usb bellekleriyle uğraşıyorum. küçük bir program kurulum yaptıktan sonra gayet memnun kaldım. Umarım işinize yarar. Ekli dosyalar Başlıksız-1.jpg 90.8 KB · Görüntüleme: 637 usbshowsetup.zip usbshowsetup.zip 632.9 KB · Görüntüleme: 184
Okulda atak programı kullanıyoruz. O Yüzden sabahtan akşama kadar öğretmen usb bellekleriyle uğraşıyorum. küçük bir program kurulum yaptıktan sonra gayet memnun kaldım. Umarım işinize yarar.
hayaletx Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 344 27 Şubat 2017 #2 360 trojan var diyor başka antivirüs programları temiz mi diyor hocam
sivayseri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 27 Şubat 2017 #3 usb Belleği görmüyor program yardımcı olabilir misinZ?
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,032 27 Şubat 2017 #4 Re: Ynt: Kısayol Virüsü İçin Küçük Bir Program Virüstotal a girebilsem......Sorun çözülür de..... Siz ne yaptınız? Yukardaki Dosya temizmi arkadaşlar.
Re: Ynt: Kısayol Virüsü İçin Küçük Bir Program Virüstotal a girebilsem......Sorun çözülür de..... Siz ne yaptınız? Yukardaki Dosya temizmi arkadaşlar.