Kış lastiklerimi satıyorum

Kodla Büyü

mclaren

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
578
2 sene kullandığım kış lastiklerimi satıyorum, fiyat 275 lira.

185*60*15 ebatlarında

good year marka

fiyat guncellendi
 
abartmışsın hocam fiyatı. taktırma kargo derken 450-500'ü bulur. 200'e anca verirsin. hele bu mevsimde.
 
2 sene kullandığın lastiği 375 liraya satmayı başarırsan tebrik ederim hocam. bende de 180.65.15 4 adet michelin var. aynı fiyata satarsan minnettar olurum.:)
 
petlas lastik alın sıfır takmayla 400 olur zaten. 2 sene kullanın. en azından sıfır lastik takmış olursunuz
 
hocam fiyat noktasında az bucuk pazarlıkla makul seviyede olabilir ama . lastikle kaç km geçtiğinin falan bilgisini vermen lazım . adam var 1 senede 30 bin yapar adam var 2 senede 10 bin yapmaz. ayrıca üretim tarihi nedir lastiğin ?
 
hocam kışın karda okula git gel yaptım, foto aticam zaten. üretim tarihini de bilmiyorum hocam malesef. kaç km yaptım hesaplamadan ama eski olduğundan değil ihtiyaç olmadığı için satıyorum bu arada
 
üretim tarihi lastiğin üzerinde yazar hocam. 4312 gibi dört haneli bir rakamdır. İlk 2 hane üretrim haftasını diğer 2 hane yılını gösterir.
 
hayırlı satışlar. iki sene kullanılmış lastiğe bu parayı vermayi düüşnen arkadaş sana sesleniyorum kendine dön :D
 
arkadaşlar bilemiyorum bilen varsa da söylesin kauçuğun özelliğinden dolayı misal hiç kullanılmasa bile kullanım ömrü eğer 4 sene ise ondan sonra pek işe yaramıyor diye duymuştum var mıdır böyle birşey acaba?
 
BBNET
Geri
Üst