gezegen10' Alıntı:hocam duymamış olayım![]()
acemiyiim yani 
ben her almaya 4 alırım 
gezegen10' Alıntı:hocam duymamış olayım![]()
survivor_0019' Alıntı:dün 4 adet aldım 30 dk da taktılar. yazlıkları emanete aldılar.
iyiki almışım boluya kar yağdı 10-15 cm
lassa snoways era.

.Ve güvenli kullandığım sürecede herşey mükemmel oluyor.Arabada hem kendi canınız var hemde sokakta kaldırımda başkaların canı cananı var hiç düşünme al lastiklerini.Bi kaç ay sıkışırsın ama için rahat olur.ocomert' Alıntı:survivor_0019' Alıntı:dün 4 adet aldım 30 dk da taktılar. yazlıkları emanete aldılar.
lassa snoways era.
hocam ne kadara aldınız?
ziyaunal' Alıntı:benim bi arkadaşım 2 tane önlere yeter dedi arkalara mevsimlik lastik takılıydı. karda sokak arası bir virajı çok da hızlı değilken dönemedi. yani önü döndü de arkası koptu gitti duran arabaya vurdu. 2 lastik yarım iş 4 lastik alın işinizi sağlama aldıktan sonra Allaha emanet edin.

survivor_0019' Alıntı:ocomert' Alıntı:survivor_0019' Alıntı:dün 4 adet aldım 30 dk da taktılar. yazlıkları emanete aldılar.
lassa snoways era.
hocam ne kadara aldınız?
205 55 16 91v modeli
225 tl tanesi 4 adet 900 tl
gezegen10' Alıntı:ziyaunal' Alıntı:benim bi arkadaşım 2 tane önlere yeter dedi arkalara mevsimlik lastik takılıydı. karda sokak arası bir virajı çok da hızlı değilken dönemedi. yani önü döndü de arkası koptu gitti duran arabaya vurdu. 2 lastik yarım iş 4 lastik alın işinizi sağlama aldıktan sonra Allaha emanet edin.
Şerefsizim aklıma gelmişti![]()