Muzilla' Alıntı:ebat kaç hocam
aynenbadi' Alıntı:tabiki nokian
Good Year bence dexxxben' Alıntı:Muzilla' Alıntı:ebat kaç hocam
175/65/14 hocam Getz.
Yorumlayan arkadaşlara teşekkür ederim içim rahatladı Good Year taktırabilirim artık![]()
xxxben' Alıntı:Arkadaşlar kış lastiği taktırmayı düşünüyorum. Ankaradayım. Good Year Ultra Grip 8 bayi 125 TL dedi, Toyo bayisi 115 TL dedi. Bu markaları kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazabilir misiniz?
:++:atakom' Alıntı:hocam lastiklerin hepsi hemen hemen aynı özellikte özellikle kışlık lastikler için, hiç birisi seni yolda bırakmaz, o yüzden Petlas al Türkiye kazansın
zaqwert' Alıntı::++:atakom' Alıntı:hocam lastiklerin hepsi hemen hemen aynı özellikte özellikle kışlık lastikler için, hiç birisi seni yolda bırakmaz, o yüzden Petlas al Türkiye kazansın
enestar' Alıntı:xxxben' Alıntı:Arkadaşlar kış lastiği taktırmayı düşünüyorum. Ankaradayım. Good Year Ultra Grip 8 bayi 125 TL dedi, Toyo bayisi 115 TL dedi. Bu markaları kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazabilir misiniz?
Hocam Fiyat budur. Ankarada da servis varmış. 2 gün önce Sipariş verdim ama henüz gelmedi. Almayı düşünürseniz tavsiye ederim ama kaç günde gelir bilemiyorum
http://www.kliksa.com/urun/goodyear-175 ... /901906875