Kış lastiğ önerisi olan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocam 4mevsim michlen lastik aldım bu kıştan gözüm şimdiden korktu 4 adette kış lastiği alayım dedim acaba ne marka alsam bolu dağından geçiyorum şimdiden teşekkürler

Ben Micheliin kullanıyordum hocam hersene. bu sene pirelli s3 serisinden aldım gayet memnunum. Michelin veya pirelli s3 serisini tavsiye ederim. Lassa sakın almayın derim. Kauçuk oranı az ve lastik çok sert. şu anda piyasada kauçuk oranı en fazla olan ve yumuşak olan lastik michelin ve pirelli. www.lastikk.com bana ait bir site hocam yardımcı olrum :)

metehan hocam sağolasın yorumunu dikkate alıp iki markadan birini alacam

Rica edeirm hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Metehan' Alıntı:
Rica edeirm hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
prelli aldım 3 ve ya 5 güne gelir diyordu c3 serisinden aldım sağol hocam

1 ay önce 4 adet lassa snoways era aldım.
bende bolu dağından geçtim 3-4 sefer. sorun olmadı.
bir defasında 15 cm kar vardı. güven veriyor lastikler.

Ben iki tane pirelli aldım çok memnun kaldım. Karın bol olduğu yerlerde kesinlikle tavsiye ederim.

Good year ın ürettiği debica(Polonyanın lastiği)dan aldım. Karda sert fren vs yaptım banamısın demedi.

PIRELLI 195/65R15 95T XL W190c3 olandan aldınız sanırım hocam kastamonuya gidecek :) hayırlı olsun..

CONTİNENTAL ÜRETİM YAPIYOR BARUM MARKA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM :) TAVSİYE EDERİM HEM UYGUN HEM GÜVENLİ

LEFKE' Alıntı:
hocam 4mevsim michlen lastik aldım bu kıştan gözüm şimdiden korktu 4 adette kış lastiği alayım dedim acaba ne marka alsam bolu dağından geçiyorum şimdiden teşekkürler

Michlen' in 4 mevsim lastiği olduğunu bilmiyordum. Hangi modeli hocam?

Taksiciler Marshall ın bir modeli var buz lastiği onu kullanıyor. bi araştır derim hocam.

BBNET
Geri