Kış için okuldaki yetimlerimize ne yapabilirim?

Kodla Büyü
Bulunduğunuz ilin valiliğinden ilçeyse kaymakamlıktan yardım talebinde bulunabilirsiniz. Bizim okulda biz bir fon kurduk aylık olarak bin tl para veriyoruz(gönüllüler) o parayla ihtiyacı olan çocuklara yardım ediyoruz. Çevresinde zengin tanıdığı olanlar onlara söylüyor kıyafet,gıda ,para yardımı yapıyorlar. Öğretmenler örnek kitaplarından fazla olanları veriyorlar kırtasiyeciye bazen rica ediyorlar onlar da örnek kitaplardan veriyorlar. Bizde bu şekilde bir işleyiş var. Öğretmen arkadaşlarımız her zaman yardım ediyorlar zaten iki çocuk yatılı yurtta kalıyor onların masraflarını mesela okuldaki öğretmenler yolladı. Bi ara waikikiye mail atmıştık o da yolluyordu mont vb halen yolluyor mu bilmiyorum

Teşekkürler hocam. Emeklerinize sağlık. Peki yetimlerin tespitini nasıl yapıyoruz? Eokulun böyle ayrı bir veri tuttuğu yer var mı? Ya da tespit ettik fonu oluşturduk diyelim yardımı nasıl yapıyorsunuz. Bankaya mı elden mi kim veriyor gizliliği vb Okullarda çok üslup hatası yapılıyor bazen .

Sınıf rehber öğretmenleri form dağıtıyor oradan zaten ortaya çıkıyor anne baba durumu genellikle rehberlik öğretmeni veriyor ya da sınıf rehber öğretmeni samimiyet kurup veriyor çocuğu mağazaya götürüp alan arkadaşlarımız da oldu size hediye çeki geldi diyerek

ilksms
Geri