mkaratas' Alıntı:sadece o açıdan düşünmeyin hocam. bulunduğum yerde gaz fiyatı ağustos ayında 1.62 TL iken şu an 1.86 TL bu artışıda göz önünde bulunddurun. Ben daha önce 40 TL doldurduğum depomu şimdi 48 TL ye dolduruyorum o da var.
hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
yasarcan hocam bu durumda senin araç daha çok yakmış.yasarcan' Alıntı:hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
hasari hocam bende 32 lt ile 314 km yaptım istanbulda hemde..
Hocam sizin araba yakmıyor resmen ya.hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
hasari' Alıntı:yasarcan hocam bu durumda senin araç daha çok yakmış.yasarcan' Alıntı:hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
hasari hocam bende 32 lt ile 314 km yaptım istanbulda hemde..
senin araç 100 km 9.8 lt gaz yakmış
Benim araç 100 km 8.6 lt gaz yakmış.
Diyarbakır trafiğide pek iyi sayılmaz.![]()
Litre değilde türk parasıysa normalmış be hocam.keyloger' Alıntı:Hocam sizin araba yakmıyor resmen ya.hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
ben şehir içinde 20 tl lik gazla(1,87 lt fiatı) 105 km gidiyorum. opel astra 1,6 sizin araç ne ki?
hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
Senin araç bizimkilerden fazla yakıyormuş.mkaratas' Alıntı:hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
bende uno var. 22 LT. ile en fazla 150 KM yol yapabiliyorum şehir içi. Sanayide göstermediğim kimse kalmadı. herkes normal diyor. Benimki normalse sizlerinki ne acaba.
hasari' Alıntı:Senin araç bizimkilerden fazla yakıyormuş.mkaratas' Alıntı:hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?
bende uno var. 22 LT. ile en fazla 150 KM yol yapabiliyorum şehir içi. Sanayide göstermediğim kimse kalmadı. herkes normal diyor. Benimki normalse sizlerinki ne acaba.
100 km 14.6 Lt yakıyor.
Tabiri caizse yakıyorsun ortalığı.![]()
hasari' Alıntı:Sanırım hesaplamayı yalnış yapmışım.![]()
Doğrusu şöyle olmalı:
yasarcan hocam 100 km 10.1 lt yakmış.
Ben 100 km 11.6 lt![]()
mkaratas' Alıntı:hasari' Alıntı:Şehir içinde 25 Lt gazla 215 km yol alıyorum. Sizce yakıt tüketimi normal mi? Yoksa çok mu yakıyoruz?