KİA CEED DİZEL kullanan bilen araştıran VAR MI arkadaşlar???

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar KİA CEED 5 kapı Dİzel_MOTION donanımlısını almayı düşünüyorum 2. elde 30 bine 2010 modelleri bulunabiliyor çok km yapmamış durumda-kazasız olarak..Fİyatı makul geldi bana;siz ne dersiniz??herhangi bir şikayet yada olumsuzluk duyan var mı???kasası iç tasarımı da gayet iyi bence..

ben test sürüşü yapmıştım, 1.6 otomatik dizel 128 beygir. süspansiyonları çok sert, performansı çok iyi dizellere göre yakıtı biraz fazla sanırım.

128 beygir için yakıtı makul sakın 60-70 beygirlik fiesta c3 vs ile karşılaştırmayalım, yol tutuşu harika amartisörlere zaman içinde alışırsınız, hızlı araç kullanmayı sevenler için vitesi dilerseniz teker teker dilerseniz çifter çifter atabileceğiniz bir arça parçalar birazcık tuzlu onun dışında servisi hyundai kadar yaygın değil
inicisine de binicisinede zarar ettirmez

hocam ben 115 lik dizele baktım...2. eli 30 bin gibi;sıfırı 41 bin civarında şuan...bide fiat bravo dizelleri övüyolar...fiesta-polo dizelleri zaten o paraları kesinlikle ne sıfır ne 2. elde haketmiyorlar..

Valla ben de bir 10 dk falan kullandım. Araç dizeldi Performans olarak çok hoşuma gitti.

BBNET
Geri