KİA CEED 1.6 CRDİ CONCEPT??

Kodla Büyü
bu kadar parayı kia ya vermeyin,golf 7 alın bence..kia yı arkadaşın test etti,hiç güven vermiyor demişti..gittii golf aldı

Çok para hakkaten hocam. Kia son dönem tasarım değişikliğiyle fiyatlarınıda epey artırdı.kendini dayanıklılık,sorunsuzluk,kullanım açısında ispat etmesi gerek bu paralara alıcı bulması için

bu araba bu para ediyorsa (piyasasını bilmiyorum) ve son dönemde fiyatlar baya arttıığı için olabilir, eleştirmek için yazmıyorum.
benim araba 14. dizel auris 2012 comfort extra 11000 km de 50000 eder diye düşünüyorum.

her geçen gün aracın fiyatı artıyor ne güzel yaaa :D

(kesinlikle aracı eleştirmek için yazmadığımı özellikle belirtirim.)

deneme yaptım ceed le hiç oturaklı bi araba değil tipi fena değil diyodum kullandıktan sonra alınmayacaklar katagorisine ekledim aracı. tangır tungur gidiyo.

Ben 2008 den beri cerato kullanıyorum canavar gibi araç daha tık demedi
Yan komşum 1,5 yıldır ceed kullanıyor oda cok memnun yakıtı ve performansı cok iyi.

bilindik araba almak her zaman iyidir. kia marka imajı düşük rüştünü ispat etmemiş bir araba

2 sene kullandım kia ceed concept dizel 128 beygir. Olumsuz yorumlara gülüyorum sadece. Araç yakıt olarak, tasarım olarak, motor olarak işçilik olarak ve fiyat olarak emsallerinden üstün. golf ile kıyaslamam bile. biri 70.000 tl biri 50.000 tl , ama 50.000 tl lik olan daha şık, daha donanımlı.. LÜtfen kullanmadan yorum yapmayın....

broker_2007' Alıntı:
2 sene kullandım kia ceed concept dizel 128 beygir. Olumsuz yorumlara gülüyorum sadece. Araç yakıt olarak, tasarım olarak, motor olarak işçilik olarak ve fiyat olarak emsallerinden üstün. golf ile kıyaslamam bile. biri 70.000 tl biri 50.000 tl , ama 50.000 tl lik olan daha şık, daha donanımlı.. LÜtfen kullanmadan yorum yapmayın....
kesinlikle katılıyorum...kullanmadan yorum yapanlar doğmamış çocuğa don biçerler.

arkadaşlar 2009 dan sonra kia audinin tasarımcısını bünyesine kattı...peter schreyer......kia son yıllarda neden bu kadar güzel arabalar cıkardı zannediyorsunuz..kendini aştı resmen...sıfır araçları çok pahalı katılıyorum..ama kesinlikle uyduruk, güven vermiyor,vs değil...ikinci eli pahalanmadan alın derim...bizzat cerato 2010 otomatik sedan kullanıcısıyım.çoğu araçtaki opsiyonel donanım kia da standart...örnek verecek olursak
***10 hava yastığı
***karartmalı dikiz aynası
***led sinyaller
***üç harflilerin hepsi(consept donanım için geçerli)
126 beygir....daha sını netten bulun...ama kesinlikle karalamayın...

BBNET
Geri