Kütüphane Web Sitesi- joomla 2.5

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhabalar joomla 2.5 sistemde tasarladığım kütüphane sitesini görüş ve önerilerinize sunuyorum
www.siverekkutup.gov.tr
Siverek Halk Kütüphanesi
Olumlu-olumsuz görüşleriniz bu konuda çalışma yapan arkadaşlara yol gösterecektir.

standart joomla tema güzel olmuş
banner olmamış bakanlık logosu bulanık, bayrak olmamış tırtıklı koyu
urfanın logosunun solunda yama var

eemree' Alıntı:
standart joomla tema güzel olmuş
banner olmamış bakanlık logosu bulanık, bayrak olmamış tırtıklı koyu
urfanın logosunun solunda yama var
bazen hepimiz yamalar yapıyoruz ama bu derece fark edileceğini düşünmemiştim teşekkür ederim header hakkındaki bilgilendirme için

yasarcan' Alıntı:
ilk bakışta göze oldukça hoş geliyor hocam, bence gayet güzel
şöyle güzelde bir arkaplan bulun yerleştirin daha güzel olacaktır.
örneğin:
http://www.asilgenclik.org.tr/images/bg.jpg
tam kültür bakanlığı web sitesi arkaplanına benziyor yalnız sitenin teması kırmızı acaba uyar mı?
mevcut kullandığım arkaplanı da memurlar.net den çektim
siteye başlarken büyük bir acemilik yaptım hiç kültür bakanlığı sitesini incelemedim.

k.cokol' Alıntı:
yasarcan' Alıntı:
ilk bakışta göze oldukça hoş geliyor hocam, bence gayet güzel
şöyle güzelde bir arkaplan bulun yerleştirin daha güzel olacaktır.
örneğin:
http://www.asilgenclik.org.tr/images/bg.jpg
tam kültür bakanlığı web sitesi arkaplanına benziyor yalnız sitenin teması kırmızı acaba uyar mı?
mevcut kullandığım arkaplanı da memurlar.net den çektim
siteye başlarken büyük bir acemilik yaptım hiç kültür bakanlığı sitesini incelemedim.

ps de renkleriyle oyna hocam biraz kırmızılık verdimi tamamdır

Yine Joomlayı konuşturmuşun Koray hocam..ben çok beğendim derli toplu bi site olmuş güzel koleksiyona eklenebilir.. :+1:

eras63' Alıntı:
Yine Joomlayı konuşturmuşun Koray hocam..ben çok beğendim derli toplu bi site olmuş güzel koleksiyona eklenebilir.. :+1:
sağolasın erdal hocam
banneri biraz düzelttim. artık devlet sitesi bu şekilde olmalı diye düşünüyorum klasik sade ve kullanışlı

koray hocam yaptığın web siteleri ile; örnekler teşkil ediyorsun. joomla ile hangi web sitesi nasıl yapılır. senin yaptığın web siteler bizlere örnek oluyor. yaptığın web sitelere özgünlük katıyorsun en önemlisi de bu bence. ( yani türkiyede var olan kütüphane siteleri incelense bir birine benzeyen dünya kadar site çıkar ama senin yaptığın site gibi yoktur.)

byrmtuncer' Alıntı:
koray hocam yaptığın web siteleri ile; örnekler teşkil ediyorsun. joomla ile hangi web sitesi nasıl yapılır. senin yaptığın web siteler bizlere örnek oluyor. yaptığın web sitelere özgünlük katıyorsun en önemlisi de bu bence. ( yani türkiyede var olan kütüphane siteleri incelense bir birine benzeyen dünya kadar site çıkar ama senin yaptığın site gibi yoktur.)
teşekkür ederim güzel yorumunuz için

BBNET
Geri