M MarasliMuallim Site Gezgini Mesajlar 73 15 Mayıs 2024 #1 Hocalarım, kullandığıniz veya tavsiye edeceğiniz ücretsiz kütüphane programı var mıdır??
bilisim43 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 292 15 Mayıs 2024 #2 Kütüphane Otomasyon Programı.exe drive.google.com Bunu kullanıyoruz hocam.
M msingil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 503 15 Mayıs 2024 #3 https://www.egitimhane.com/as-kutuphane-takip-d248771.html çok sade ve iş görüyor.
E Ekrem MERMER Üye Mesajlar 8 4 Ekim 2024 #4 Ücretsiz değil ama incelemek isterseniz internet sitesine göz atabilirsiniz hocam Kütüphane Plus kütüphane plus | kütüphaneplus kutuphaneplus.com.tr
Ücretsiz değil ama incelemek isterseniz internet sitesine göz atabilirsiniz hocam Kütüphane Plus kütüphane plus | kütüphaneplus kutuphaneplus.com.tr
L lazanya Aktif Üye Mesajlar 102 6 Ekim 2024 #5 Uzun Programcılık ve Eğitim Çalışmaları Uzun Programcılık ve Eğitim Çalışmaları uzunprogramci.weebly.com
Uzun Programcılık ve Eğitim Çalışmaları Uzun Programcılık ve Eğitim Çalışmaları uzunprogramci.weebly.com
Huseyin Mert Aktif Üye Mesajlar 154 7 Ekim 2024 #6 GitHub - kernelginar/kuys: KÜYS - Kütüphane Yönetim Sistemi KÜYS - Kütüphane Yönetim Sistemi. Contribute to kernelginar/kuys development by creating an account on GitHub. github.com Kendi geliştirdiğim özgür, ücretsiz ve açık kaynak proje. Saf C# kullanılarak oluşturuldu. Ana ekran: Kayıt ekleme ekranı: Kayıt güncelleme ekranı: Programı biraz daha kurcalayarak diğer yerlerini keşfedebilirsiniz. İndirme işlemini, attığım siteye gidip işaretlediğim yerden yapabilirsiniz. İndirdiğiniz ZIP dosyasını klasöre ayıklayın. Daha sonra files/KUYS/bin/Release/net8.0-windows/KUYS.exe dosyasını çalıştırın. Bu kadar.
GitHub - kernelginar/kuys: KÜYS - Kütüphane Yönetim Sistemi KÜYS - Kütüphane Yönetim Sistemi. Contribute to kernelginar/kuys development by creating an account on GitHub. github.com Kendi geliştirdiğim özgür, ücretsiz ve açık kaynak proje. Saf C# kullanılarak oluşturuldu. Ana ekran: Kayıt ekleme ekranı: Kayıt güncelleme ekranı: Programı biraz daha kurcalayarak diğer yerlerini keşfedebilirsiniz. İndirme işlemini, attığım siteye gidip işaretlediğim yerden yapabilirsiniz. İndirdiğiniz ZIP dosyasını klasöre ayıklayın. Daha sonra files/KUYS/bin/Release/net8.0-windows/KUYS.exe dosyasını çalıştırın. Bu kadar.