KÜÇÜK HESAPLARIN PEŞİNDE OLANLAR

Kodla Büyü

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
öncelikle ampül sevenler derneği hemen sazanlamasına atlayıp beni ve benim gibi düşünenleri din düşmanı ilan etmesin yada etsin keyfi bilir.
ben imamhatipe karşı değilim hiç bir zaman da olmadım ama ayrımcılığa karşıyım ötekileştirmeye karşıyım imamhatip okullarında verilen ideolojik eğitime karşıyım din eğitimine değil.
1. imamhatipe gidenen bonus vermek ne demek kampanya yapmak ne demek herkesin herşeyin eşit olduğu yada olacak dedikleri bir ülkede.
diğer okullara giden öğrenci bu ülkenin vatandaşı değilmi yada daha mı değersiz ulaşım ve yemek ücretsiz diyorlar herkese yap amenna ama sadece imamhatipe yapmaya ne hakkın var bu paraları devlet verecekse devlete vergiyi sadece imamhatipe giden öğrencilerin aileleri mi veriyor bu vergiyi. nasıl kendine taban gördüğün kesime yönelik dağıtabiliyorsun bu halkın parasını.
2. imamhatipin amacı yazmışlar güzelde cümleler kurmuşlar kulağa hoş ama sadece imamhatipte okuyan öğrenciler mi taşıyacak o vasıfları, o öğrencilere has bir özellik inançlı kültürlü ahlaklı olmak. velileri psikolojik harekat yapıp baskı altına almak ne kadar doğru adil ve dinimizde yeri var o yazıyı okuyan veli imamhatip dışında okula göndermek istese 40 defa düşünmek zorunda kalacak acaba fişlenirmi benim çocuğum düşünmez mi.
derseniz bir afiş için mi yazıyorsunuz bunu ama bu bireysel olmayan ülke genelinde yaşanan bir durum hükümet politikası olan bir davranış aksi bir durum olsa kim cesaret edebilir.. ki bunlar ortaya çıkanlar çıkmayan camilerde cemaate yapılan baskıları saymıyorum.
her zaman yanlış yanlış deme cesaretini gösterenlerin ortak tepkisi de bu yönde olacağını düşünüyorum

Ekli dosyalar

• 538413_432757860095707_538676785_n.jpg
    538413_432757860095707_538676785_n.jpg
    70.6 KB · Görüntüleme: 1,663
vay anasını ya... yazacak bir şey bulamadım.. anca ağzımdan vay anasını çıktı..

Ben de gördüm Yalova'nın girişinde bu pankartı.Hükümetin ne yapmak istediği de açık,sonunun nereye varacağı da açık,yazdıklarınız da gayet net ve açık.ne diyelim ya onlardansın ya da değilsin.

iyice rayından çıkardılar eğitimi :mrgreen: Yakında 3 tencere 1 tabak vereceğiz diyebilirler :mrgreen: :mrgreen:

O da bişey mi yaz boyu cumaya gittiğim camiinin imamı, hutbeyi imam hatip reklam filmine dönüştürdü. Her cuma hutbede imam hatibe çağrı yaptı, aynı bu afişteki gibi taşıma ve yemekten bahsetti. Cuma hutbesinden bahsediyoruz arkadaşlar, bu hutbeyi reklam için kullanmak kitabın neresinde yazmaktadır!!!

Ben imam hatipte okudum 3 yıl. Bunlardan önce katsayılarla hakları elinden alınarak nasıl haksızlık yapıldıysa şimdi de aşırı şişirilerek yine haksızlık yapılmaktadır. Şu okulları diğer okullarla aynı ayara getirip bırakın artık, her gelen ayar çekmesin şu okullara artık!!!

her şey adil olsun istiyorum göndermek isteyen göndersin tabii ama diğer okul mezunları sanki dinini öğrenmemiş gibi gösteriliyor bu zoruma gidiyor. Allaha şükür bizde kuran okumayı biliyoruz camiye gidiyoruz orucumuzu tutuyoruz. Bu tavırlar insanları soğutur başka bir etki de yapmaz gibime geliyor. Herşey tadında olmalı.

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
öncelikle ampül sevenler derneği hemen sazanlamasına atlayıp beni ve benim gibi düşünenleri din düşmanı ilan etmesin yada etsin keyfi bilir.
ben imamhatipe karşı değilim hiç bir zaman da olmadım ama ayrımcılığa karşıyım ötekileştirmeye karşıyım imamhatip okullarında verilen ideolojik eğitime karşıyım din eğitimine değil.
1. imamhatipe gidenen bonus vermek ne demek kampanya yapmak ne demek herkesin herşeyin eşit olduğu yada olacak dedikleri bir ülkede.
diğer okullara giden öğrenci bu ülkenin vatandaşı değilmi yada daha mı değersiz ulaşım ve yemek ücretsiz diyorlar herkese yap amenna ama sadece imamhatipe yapmaya ne hakkın var bu paraları devlet verecekse devlete vergiyi sadece imamhatipe giden öğrencilerin aileleri mi veriyor bu vergiyi. nasıl kendine taban gördüğün kesime yönelik dağıtabiliyorsun bu halkın parasını.
2. imamhatipin amacı yazmışlar güzelde cümleler kurmuşlar kulağa hoş ama sadece imamhatipte okuyan öğrenciler mi taşıyacak o vasıfları, o öğrencilere has bir özellik inançlı kültürlü ahlaklı olmak. velileri psikolojik harekat yapıp baskı altına almak ne kadar doğru adil ve dinimizde yeri var o yazıyı okuyan veli imamhatip dışında okula göndermek istese 40 defa düşünmek zorunda kalacak acaba fişlenirmi benim çocuğum düşünmez mi.
derseniz bir afiş için mi yazıyorsunuz bunu ama bu bireysel olmayan ülke genelinde yaşanan bir durum hükümet politikası olan bir davranış aksi bir durum olsa kim cesaret edebilir.. ki bunlar ortaya çıkanlar çıkmayan camilerde yapılan cemaate baskıları saymıyorum.
her zaman yanlış yanlış deme cesaretini gösterenlerin ortak tepkisi de bu yönde olacağını düşünüyorum

Sözlerinin tamamına katılıyorum. Bir sene bulunduğum ilçede 3 farklı okulda ders verdim. Biri düz lise , biri anadolu lisesi ve
biride imam hatip lisesiydi. Gözlemlediğim bulunduğum bölgedeki en fakir kesimin çocukları bu okuldaydı. Diğer okullardan saygı vb. vasıflar
olarak bir fark göremedim.

Afişde yazan ifadeleri okuyunca utandım. Bir anadolu lisesinde görev yapan biri olarak biz pezevenk yetiştiriyoruz sanki.

webcevap' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
...
Afişde yazan ifadeleri okuyunca utandım. Bir anadolu lisesinde görev yapan biri olarak biz pezevenk yetiştiriyoruz sanki.

:puhaha: Hocam müthişsin yaa.. Sen iyi sinirlenmişsin. Ama düşüncelerini bu kadar açık söyleme. :puhaha:

Biz elimizden geldiği kadar doğrudan yana olmaya çalışalımda bunlar gibi yanlışlar inşallah en kısa zamanda düzelsin.

Ama biraz da müdahale etmek lazım sanırım. :verymad:

Bu afişle o kazanmaya çalıştıkları düzgün insanların tepkisini çekecekleri hiç akıllarına gelmedi mi acaba?

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
derseniz bir afiş için mi yazıyorsunuz bunu ama bu bireysel olmayan ülke genelinde yaşanan bir durum hükümet politikası olan bir davranış aksi bir durum olsa kim cesaret edebilir.. ki bunlar ortaya çıkanlar çıkmayan camilerde yapılan cemaate baskıları saymıyorum.

olum bak git..

hocam siz yazdırdınız o afişi iftira atmayın şimdi.. :mrgreen: şaka tabiki.. ama yinede kimin astığı belirsiz..

hocam

1-eğer bir okulda müfradat dışı ideolojik eğitim veriliyorsa kesinlikle yasak şikayet edin.. ama bu forumda değil.. şikayet merci değiliz..

2-bu ücretsiz işlerin devlet parasıyla yapıldığını beyninizdenmi uydurdunuz yoksa başka bir organınızımı kullandınız?

3-yazdıklarını yarısına kadar anlayarak okuyabildim. yarısından sonra inan ne demek istediğini bile anlamadım. iyice çorba yapmışsın.. camiler baskılar hükümet politikası vb derken.. yok hiç anlamadım..?

beşiktaş harici sürekli böyle tartışmalı siyasi konularla alakalı şeyleri paylaşarak forumu sabote ediyorsunuz. kardeşim tartışma çıkartmayın. gidin facede arkadaşlarınızla paylaşın bunları ben katılmıyorum fikirlerinize...

tayinci42 sen bu pankartta yazanlari ve hazirlayanlari destekliyor musun?
onu söyle biz de senin nasil biri oldugunu ögrenelim..

ben mesela acikca kiniyorum bu afisi hazirlayanlari

Bizim burda 3bin ton komur dagitilmis.mitinglerde koy servislerinin benzinleri koyulmus, yolculara yolda yemek dahi verilmis.takdir ettim calismalar super

tayinci herkes burdsa öğretmen provakasyona gelecek birşey yok sanki gaza gelip sokağa çıkacakmışız gibi konuşuyorsun bilgileri uydurmuyorum afişte yazanları söylüyorum .
orda afişte devlet karşılayacaktır diyor ben ona rağmen devlet karşılayacksa diyorum.
ayrıca zaten herkes aynı şeyi düşünmesine gerek sen katılmayabilirsin ben yanlış gördüklerim için konu açıyorsam sende olumlu gördüklerin açarsın olur biter.

hocam

1-eğer bir okulda müfradat dışı ideolojik eğitim veriliyorsa kesinlikle yasak şikayet edin.. ama bu forumda değil.. şikayet merci değiliz..

2-bu ücretsiz işlerin devlet parasıyla yapıldığını beyninizdenmi uydurdunuz yoksa başka bir organınızımı kullandınız?

3-yazdıklarını yarısına kadar anlayarak okuyabildim. yarısından sonra inan ne demek istediğini bile anlamadım. iyice çorba yapmışsın.. camiler baskılar hükümet politikası vb derken.. yok hiç anlamadım..?
[/quote]

siz anlamak, görmek istemedikten sonra kitap yazsam da boş necip fazıl olsamda boş, siz yine aynı yerinizle inanacaksınız çünkü padişahım çok yaşa diyenlerdensin belli düşünmek yok sorgulamak yok. halk arasında hükümete 3 dönem oy veren ama sorgulayan insanlar var artık dışarda bu polikası yanlış diyenler var ama siz sakın sorgulamayın yanlışlıkla gerçekleri falan görürsünüz aranız açılır sonra

reveneyes' Alıntı:
Ben de gördüm Yalova'nın girişinde bu pankartı.Hükümetin ne yapmak istediği de açık,sonunun nereye varacağı da açık,yazdıklarınız da gayet net ve açık.ne diyelim ya onlardansın ya da değilsin.
torna tezgahından çıkmış mevcut hükümet ile uyumlu 4., 5., 6., .. nesil bireyler bununla amaçlanan.(İmam Hatip' e karşı değilim ama herşeyinde bir ölçüsü var. )

arkadaşlar ben imam-hatip de yönetici olarak çalışıyorum böyle bir proje kesinlikle yok. Bence imam hatip mezunları derneği veya zengin bir şahıs karşılamış olabilir. ÇÜnkü mebde böyle bir uygulama yok, böyle bir yazıda gelmedi.

Köy okulundayım. Merkeze (20 km) Bizim okul taşımalı bir okul, ve öğrencilere yemek geliyor hergün,. Bildiğim bütün taşımalı okullarda yemek veriliyor öğrencilere. Liselerde de böyle. sadece imam hatip değil yani.

ct442002' Alıntı:
Köy okulundayım. Merkeze (20 km) Bizim okul taşımalı bir okul, ve öğrencilere yemek geliyor hergün,. Bildiğim bütün taşımalı okullarda yemek veriliyor öğrencilere. Liselerde de böyle. sadece imam hatip değil yani.

Hocamın dediği doğru ama bu durum imam hatipe has bir durum değil, bütün taşımalı öğrencilere yemek gelir. O da sayı olarak yüzde 1 bile değil.

daha önce de imam hatipler pansiyonluydu, taşımalıydı, yemekliydi. Bu durum bu güne has değil. afiş şöyle dursun bazı yerlerde öyle bir yığılma var ki notlara (imamhatip ortaokulu) göre alınıyor. pek çok öğrenci seçilemiyor.
Elbette imam hatiplere saygımız sonsuz ama ben yine arkadaşıma katılıyorum
!!!Bir anadolu lisesinde görev yapan biri olarak biz pezevenk yetiştiriyoruz sanki!!!

Sizler imamhatipli öğrencilerin askeri okullara, polis kolejlerine alınmadığında neredeydiniz... O zaman keyfiniz yerinde, herşüy güllük gülüstanlıktı değil mi??? PKK yandaşlarına burslar verilirken, anadoludaki gariban Türk çocuklarının annelerini ne okullara, ne de kışlalara , ne da hastanelere almıyordunuz. Ne oldu şimdi zorunuza mı gidiyor... Türk Milletine yapılan hizmetlerden rahatsız mı oluyorsunuz....

furkanefe' Alıntı:
Sizler imamhatipli öğrencilerin askeri okullara, polis kolejlerine alınmadığında neredeydiniz... O zaman keyfiniz yerinde, herşüy güllük gülüstanlıktı değil mi??? PKK yandaşlarına burslar verilirken, anadoludaki gariban Türk çocuklarının annelerini ne okullara, ne de kışlalara , ne da hastanelere almıyordunuz. Ne oldu şimdi zorunuza mı gidiyor... Türk Milletine yapılan hizmetlerden rahatsız mı oluyorsunuz....
furkanefe geldi beyler hemen ölü taklidi yapalım gider zaten.

her okul kendi reklamını yapabilir hatta bunu imam hatip yapıyorsa bence dahada iyidir ancak bu taşımayı ve yemek masrafını gerçekten devlet karşılayacaksa bu yanlış bir uygulamadır. ayrıca yazınlarlada bir tezatlık var. hem yemeği taşımayı devlete yükleyeceksin sonra milli manevi değerelere saygıdan bahsedeceksin. kul haakına ve devleti zara uğratmaktan hemm milli hemde mavi değeri baştan yok etmiş oluyorsunuz.

BBNET
Geri