jQuery slider,tab,tarih,FotoGaleri Destekli Okul Temam V2

Kodla Büyü
Eline sağlık hocam, çok iş görecek tasarımlar. Sürekli güncelliyor olman ve tüm sürümleri yayınlıyor olman iyi bir örnek yapıyor seni. Devamını bekliyoruz.

tdemirparmak' Alıntı:
Eline sağlık hocam, çok iş görecek tasarımlar. Sürekli güncelliyor olman ve tüm sürümleri yayınlıyor olman iyi bir örnek yapıyor seni. Devamını bekliyoruz.
Teşekkür ederim.. Güle güle kullanın..
Şu an 6 tasarım paylaştım. Bazı tasarımların bir kaç özelliğini değiştirip alt versiyonlarını yayınlcağım.. Çünkü uyumluluk sorunu var ve tasarımları kötü gösteriyor.

Hocam emek harcadığın belli. Gerçekten çok iyi bir iş çıkartmışsın. :+1: :alkis: :++:

hocam okulumuz sayfasını internet explorer 8 de goruntuledigimde alt kısımdaki misyonumuz, vizyonumuz gibi sayfalarında aşağıya doğru kayma oluyor bakarmısınız..

Fatih hocam personel kısmı dar bir alanda görüntüleniyor. Personel sayfasında sağ bölümü silip genişletmek istedim, fakat bütün sayfalarda sağ bölüm kaydı.
Bir yardım etseniz hocam nasıl yaparım?

çok güzel şablonlar hocam. ellerinize ve emeğinize sağlık

ancak.birşeye takıldım.
ana sayfadaki haber scriptinde diğer haberleri görmek için buton yok mu bana mı öyle geldi? haberleri okumak için diğer haberin gelmesini mi bekleyecez?

aresbel3' Alıntı:
çok güzel şablonlar hocam. ellerinize ve emeğinize sağlık

ancak.birşeye takıldım.
ana sayfadaki haber scriptinde diğer haberleri görmek için buton yok mu bana mı öyle geldi? haberleri okumak için diğer haberin gelmesini mi bekleyecez?
evet. bu temadaki haber bandının özelliği bu şekilde.. orayı istediğin bir scriptlede değiştirebilirsin..

@zkz
hocam özelden mesaj yazdım sizede ...

Fatih hocam personel sayfasında yaptığım en son değişiklikte resimler explorerda görüntülenmemeye başladı yalnız mozillada çıkıyor. Ne yapmış olabilirim?

Arkadaşlar sitemde personel resimleri iede çıkmamaya başladı daha önce böyle değildi. iki haftadır böyle. Firefoxta görüntüleniyor.. Ne yapabilirim bi yardım lütfen...

hocam eline emeğine sağlık. kişisel sayfanı inceledim biraz. çalışmaların çok güzel ve başarılı olmuş.

BBNET
Geri