Jquery slider, FotoGaleri,Tab,Tarih Destekli Okul Teması

Kodla Büyü
SDÜ tefli kardeşim tebrik ederim çok güzel olmuş :D Jquery kurdu olmuşsun bravo :+1:
Hüseyin gül

teşekkürler hocam ama bu haber bandını nasıl düzenlerim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...biraz acemiyim de...bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.. :)

eses' Alıntı:
teşekkürler hocam ama bu haber bandını nasıl düzenlerim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...biraz acemiyim de...bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.. :)

Haber bantı ile ilişkili CSS dosyalarını index.html dosyasının basından bulabilirsin. Sonra bunları açarak gerekli düzenlemeni ypabilirsin. HTML kodlarını index.html içerisinden bulup eklemeleri kaldırmaları yapabilirsin...

hocam bu tablı bölüme (öğretmen idareci resimleri eklediğimiz bölüm) resim eklediğimiz zaman IE de görünmüyor, ancak Mozilla da sorun yok ne iş anlamadım :|

Temayı hazırlarken oyle bir sorunla karşılaşmadım ben. Yoksa bende seninle aynı sorunu yaşardım. Resmin çözünürlüğüne dikkat et. Kodları değiştirdiysen tekrar orjinal haline getir. Yada kulllandığın kodları burada yaz bi bakalım...

yok xorcistforyou hocam kodla ya da tasarımla ilgili herhangi bir değişiklik yapmadan IE 8 de açsam bile arka fontu yeşil olan default resim bile görünmüyor :| bu arada tasarımın çok şık,, teşekkür etmeyi unuttum :alkis:

Hocam bende win7 ve ie8 kullanıyorum... Görüntüyü oradan aldım.. Temayı hazırlarken yine firefox ve ie8 uyumluluklarını kontrol ettim.
Birde UYUMLULUK MODUNDA deneyin hocam..

hoş ve sade bi tasarım. kullanıma açmak da güzel bi cömertlik ve diğergamlık örneği. :alkis:

Hocam gerçekten şahane bir tasarım olmuş tebrik ederim, ayrıca paylaştığınız için, gösterdiğiniz erdemden dolayı da takdir ederim. Bir sorum olacak, "bu site meb in verdiği alana yüklendiğinde sorun çıkartır mı?", yani şu meb.k12.tr uzantılı sitelerde. Tekrar teşekkürler.

trimegistes' Alıntı:
Hocam gerçekten şahane bir tasarım olmuş tebrik ederim, ayrıca paylaştığınız için, gösterdiğiniz erdemden dolayı da takdir ederim. Bir sorum olacak, "bu site meb in verdiği alana yüklendiğinde sorun çıkartır mı?", yani şu meb.k12.tr uzantılı sitelerde. Tekrar teşekkürler.

Site kullanılan kodlar, bileşenler ve eklentiler sorun çıkartmadan MEB server'ı ile uyumludur. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Çok sağ olun hocam ellerinize sağlık. Helal olsun gerçekten. İyi iş çıkartmışsınız... :++: :++:

reyhani' Alıntı:
Çok sağ olun hocam ellerinize sağlık. Helal olsun gerçekten. İyi iş çıkartmışsınız... :++: :++:

Teşekkür ederim. Kodlama ve içerik olarak güzel ama tasarım, ilk yaptığım şablon olduğu için diğer yaptıklarım yanında sönük kalıyor..

Çok başarılı bir çalışma olmuş gerçekten. Paylaşımcı ruhunuz için sizi tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Allah ne muradın varsa versin :D mükemmel bi paylaşım ... tamda aradığım tema teşekkürlerrr :++:

Ya hocam cahilliğimi bağışlayın. Yazı stilleri tarayıcıda Türkçeye uyumlu gözükmüyor. Soru işareti çıkarıp duruyor. Bu benim bilgisayardaki bir eksiklikten mi kaynaklanıyor. Yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Bunu nasıl düzeltmeliyim ???

reyhani' Alıntı:
Ya hocam cahilliğimi bağışlayın. Yazı stilleri tarayıcıda Türkçeye uyumlu gözükmüyor. Soru işareti çıkarıp duruyor. Bu benim bilgisayardaki bir eksiklikten mi kaynaklanıyor. Yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Bunu nasıl düzeltmeliyim ???

Maalesef senden kaynaklanıyor. Bu temayı net'e gonderip başka bilgisayarlarda da denedim senin yaşadığını yaşamadım. Bilg yada kullandığın programda bir eksiklik olabilir. UTF8 desteklemiyor galiba senin bilg.

BBNET
Geri