Jquery slider, FotoGaleri,Tab,Tarih Destekli Okul Teması

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Jquery destekli okul sitesi teması denemesi hazırladım. İstediğiniz değişiklikleri yapıp kulabilirsiniz.

Temanın Özellikleri:

1. jquery açılır kapanır acordion özelliği
2. jquery slider özelliği kullanılarak kayan haber ekleme
3. jquery tarih gösterim özelliği
4. index sayfasında jquery aşağı yukarı dikey kaydırma özelliği
5. Otomatik animasyonlu geçiş özelliğine sahip fotoğraf galerisi
6. Transparan banner özelliği
7. Mouseover efektli tab eklentisi personel ve okulumuz sayfasında
8. Kullandıgım Banner ve logo'nun psd dosyaları rar dosyasının içine ekledim.
9. Site fürefoxda dağılmadan ve jquery eklentilerinin köşeleri yuvarlatılmış şekilde daha şık gözükmektedir. "tavsiye ederim firefoxda bakınız."

internet üzerinden yüklenmiş haline bakabilirsiniz. Buradan İnceleyiniz

Ekli dosyalar

• indxtantm.jpg
    indxtantm.jpg
    170.2 KB · Görüntüleme: 6,638
  • indxtantm1.jpg
    indxtantm1.jpg
    129.4 KB · Görüntüleme: 6,639
  • galeri.jpg
    galeri.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 6,638
  • tablar.jpg
    tablar.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 6,638
  • okultemasi.rar
    okultemasi.rar
    1.3 MB · Görüntüleme: 3,126
onlyyou23' Alıntı:
HOCAM HATALI ŞEKİLDE YÜKLÜYOR HTML DOSYALRINI CIKARMIYOR TEKRAR YUKLERSENIZ SEVINIRIZ.

Hocam, Rar dosyasını indirdim ve denedim herhangi bir sorun yok. Eğer Java ozelliğini browserda çıkan uyarıdan aktif hale getirmezsen dediğin gibi gözükür. Sayfanın üst kısmında tek satırlık bir uyarı göreceksin.

Şifre Rar dosyasının içinde yan tarafta yazıyor....

hocam ellerine sağlık.
bu kadar emek sarf ettiğin bir temayı bizimle paylaştığın için teşekkür ederim

hocam eline sağlık çok açık net kodlar var ama bir sorum var haber bandına 7 den fazla heber ekleyince şablon dağılıyor neden olabilir

ilhanbjk19' Alıntı:
haber bandına 7 den fazla heber ekleyince şablon dağılıyor neden olabilir

Hangi haber bandına ekledin de dağıldı hocam.Üsttekini denedim sorun olmadı.
Alttakindede ayarları dikkatli yapman lazım yoksa dağıtırsın temayı dediğin gibi. Scrollable-vetical.css dosyasındaki ayarlarla oynaman gerekiyor. Birde jjquery.tools.min.js dosyası ile buda çok zor tabii..

Hocam ellerine saglık... jquery hep aklımda olan ve vakit ayırmak istediğim bir olay idi.. Bu sayede daha kolay olacak böyle şeyleri öğrenmem .. Teşekkürler.. Ellerine sağlık..

BesSTy' Alıntı:
Hocam ellerine saglık... jquery hep aklımda olan ve vakit ayırmak istediğim bir olay idi.. Bu sayede daha kolay olacak böyle şeyleri öğrenmem .. Teşekkürler.. Ellerine sağlık..
Mutlaka öğrenilmesi gereken bi kütüphane.. Derinlemesine öğrenebilirsen kendi istediğin fonksiyonu bile yazabiliyorsun hocam ve bu sayede istediğigini sayfa üzerinde yaptırabiliyorsun.

BBNET
Geri