jQuery Slider,Fotogaleri,Tab,Tarih Destekli Okul Temam v9

Kodla Büyü
valla siteniz çok güzel sade bir çalışma olmuş ellerinize emeğinize sağlık.en kısa zamanda yeni siteye uyarlıyacam.iyi ki varsınız fatih öğretmenim.

hocam öncellikle çok teşekkürler, tasarımınız gerçekten çok güzel.

benim bir sorum olacaktı, sitenin personel kısmıyla ilgili.

"Yöneticilerimiz" bölümünde yan yana 3 fotoğraf değil, fotoğrafın tek ve sayfanın ortasında yer almasını sitiyorum, ancak düzenleyemedim. Bunun için yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha doğrusu müdür fotoğrafını sayfanın ortasında tek, yardımcılarını alta 3lü yerleştirmek istiyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim

html + css düzenleme yapcaksın..

yandaki iki remin div'iyle beraber sil..
tek kalan div'in width değerini alttaki remin genişliği kadar düzenle..
sonra istediğn olcak hocam..

Merhaba, sitenizin tasarımı güzel görünüyor. yanlış okuldakiler daha karmaşık içeriklerden hoşlanıyorlar hocam. haberiniz olsun. Önizleme sayfası açılmadı. kontrol ederseniz sevinirim.

Bende minik bir tavsiye. Kayan duyurular, hoplayan zıplayan şeyler eklerseniz siteniz daha çok seviliri :)

xorcistforyou' Alıntı:
Yeni okul tema tasarımım "genel amaçlıda kullanılabilir" ve yuvarlak kenarlı şablonuyla V9 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
V5.1 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-tema-v5-1-t38693.html
V6 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan2-okul-temam-v6-t38208.html
V7 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-v7-t39625.html
V8 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v8-t41012.html

Joomla Antares V0 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html
Joomla Antares V1 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-1-joomla-1-5-15-okul-temam-sorunsuz-t38019.html

Temanın Özellikleri:
-----------------------

1. Çok sayıda parçadan oluşan yuvarlak köşeli şablon tasarladım "özgündür esinlenme yoktur".
Temel olarak 2 kolondan oluşmaktadır.

2. Bu tasarım için banner boyutlarını değiştirdim.

3. Yatay ve dikey menu sistemi kullandım. Yatay menude seçili görsel efekti ve fare üzerinde özelliği mevcuttur.
Css kodlarında kulladığım özellik ile yatay menu Firefox'da daha değişik olarak görüntülenmektedir.

4. Dikey menulerde simge kullanılmıştır ve üzerine gelince değişmektedir.
Esnek bir yapıya sahiptir yani yükseklik sabit değildir.Gölge efekti verilmiştir

5. jQuery slider kullanılarak okul - personel sayfaları hazırlanmıştır.

6. Okul adını HTML içinden değiştirebilirsiniz. "Benim adım yazılı olan yer"

7. Site IE ve Firefox'ta dağılmadan görüntülenmektedir. IE 6 desteği yoktur.

8. jQuery eklentisi ile resim galerisi otomatik ve manuel geçişli hazırlanmıştır.

9. Haberbantı için resimler klasöründe yedek arkaplan bulabilirsiniz.

İnternet üzerinden önizleme için: Buraya Tıklayın ... "Bedava hosting olduğu için yavaş açılabilir ve css dosyası yüklenmeyebiliyor, sabredin ve sayfayı yenileyin..."

S.A. Hocam,

Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Ben tasarımınızıçok beğendim ve kendi okul siteme uyarlamaya çalıştım. Ancak siteyi yayınladığımda css dosyaları ve kendim eklemiş olduğum akordion nesneleri çalışmıyor. günlerdir araştırıyorum ancak hala bulamadım hatanın nedenini. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

BBNET
Geri