jQuery Slider,Fotogaleri,Tab,Tarih Destekli Okul Temam v9

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni okul tema tasarımım "genel amaçlıda kullanılabilir" ve yuvarlak kenarlı şablonuyla V9 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
V5.1 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-tema-v5-1-t38693.html
V6 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan2-okul-temam-v6-t38208.html
V7 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-v7-t39625.html
V8 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v8-t41012.html

Joomla Antares V0 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html
Joomla Antares V1 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-1-joomla-1-5-15-okul-temam-sorunsuz-t38019.html

Temanın Özellikleri:
-----------------------

1. Çok sayıda parçadan oluşan yuvarlak köşeli şablon tasarladım "özgündür esinlenme yoktur".
Temel olarak 2 kolondan oluşmaktadır.

2. Bu tasarım için banner boyutlarını değiştirdim.

3. Yatay ve dikey menu sistemi kullandım. Yatay menude seçili görsel efekti ve fare üzerinde özelliği mevcuttur.
Css kodlarında kulladığım özellik ile yatay menu Firefox'da daha değişik olarak görüntülenmektedir.

4. Dikey menulerde simge kullanılmıştır ve üzerine gelince değişmektedir.
Esnek bir yapıya sahiptir yani yükseklik sabit değildir.Gölge efekti verilmiştir

5. jQuery slider kullanılarak okul - personel sayfaları hazırlanmıştır.

6. Okul adını HTML içinden değiştirebilirsiniz. "Benim adım yazılı olan yer"

7. Site IE ve Firefox'ta dağılmadan görüntülenmektedir. IE 6 desteği yoktur.

8. jQuery eklentisi ile resim galerisi otomatik ve manuel geçişli hazırlanmıştır.

9. Haberbantı için resimler klasöründe yedek arkaplan bulabilirsiniz.

İnternet üzerinden önizleme için: Buraya Tıklayın ... "Bedava hosting olduğu için yavaş açılabilir ve css dosyası yüklenmeyebiliyor, sabredin ve sayfayı yenileyin..."

Ekli dosyalar

• sayfaalti.jpg
    sayfaalti.jpg
    64.5 KB · Görüntüleme: 5,416
  • prsnl.jpg
    prsnl.jpg
    99.8 KB · Görüntüleme: 5,416
  • okul.jpg
    okul.jpg
    131.7 KB · Görüntüleme: 5,416
  • oklgaleri.jpg
    oklgaleri.jpg
    100.9 KB · Görüntüleme: 5,416
  • anasayfa.jpg
    anasayfa.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 5,417
  • Okul-Temasi-v9.rar
    Okul-Temasi-v9.rar
    409.5 KB · Görüntüleme: 1,337
Hocam siteniz çok güzel olmuş.Sade ve şık.Siz söylemişsiniz ama yine de ben sorayım okulumuzun web sitesi için kullanabilir miyiz?

bt_idiom' Alıntı:
Hocam siteniz çok güzel olmuş.Sade ve şık.Siz söylemişsiniz ama yine de ben sorayım okulumuzun web sitesi için kullanabilir miyiz?
meta taglarını editlemezsen sevinirim... onun haricinde istediğin değişikliği yapıp kullanabilirisin.. şifre rar açınca yanda yazıyor...

hocam sizin bu paylaşımlarınız için söyleyecek söz bulamıyorum...Emeğiniz tartışılamaz bile...gerçekten çok teşekkur ederim.... :+1:

Hocam ellerine sağlık aradığım herşey var en kısa zamanda okuluma kurmayı düşünüyorum fakat menülerin solda olması daha güzel olur gibi sanki gözün ilk bakış noktasına göre hani çalışma süper gerçekten

bilgogr51' Alıntı:
Hocam ellerine sağlık aradığım herşey var en kısa zamanda okuluma kurmayı düşünüyorum fakat menülerin solda olması daha güzel olur gibi sanki gözün ilk bakış noktasına göre hani çalışma süper gerçekten
hocam css kodlarından gerekli kodu "float : left;" olarak değiştirirseniz istediğiniz olur...

Hocam tam olarak hangi dosyada nereyi değiştireceğimi yazabilir misiniz . bir kaç yeri değiştirdim olmadı da

hocam;
solsutun ile sagsutun içinde yeralan float değerlerini birbiriyle değiştirirsen istediğin olacaktır..

ne'mi olcak hocam ...

1. orda bir haber için bir blok kod yapısı var onu kopyala yapıştır 5.'nin altına ..
2. sonra 6. ve 7.'nin resimlerini yap ve gerekli yere kopyala ...
3. bu işlemleri tekrarlayarak istediğin kadar çoğaltabilirsin....

scorpion209' Alıntı:
dediğinizi ben de denedim ama muvaffak olamadım
ben bir daha deneyeyiim en iyisi

bir daha denersen yapabilirsin hocam.. Yukardaki anlattığım yontemle aşağıdaki görüntüyü oluşturdum ...

Ekli dosyalar

• sonuc.jpg
    sonuc.jpg
    41.2 KB · Görüntüleme: 1,151
teşekkürler fakat
rar olarak indiriliyor ve
şifre istiyor şifresini öğrenebilir miyim?

hocam emeğinize sağlık, çok güzel ve kullanışlı bir şablon olmuş :+1: emeğinizi paylaştığınnız için teşekkür ederim :alkis:
dosyanızı paylaşalı uzun bir zaman olmuş, umarım sitenizi değişiklik yaparak kullanmamızda bir sakıncası yoktur

esen' Alıntı:
hocam emeğinize sağlık, çok güzel ve kullanışlı bir şablon olmuş :+1: emeğinizi paylaştığınnız için teşekkür ederim :alkis:
dosyanızı paylaşalı uzun bir zaman olmuş, umarım sitenizi değişiklik yaparak kullanmamızda bir sakıncası yoktur

Yok hocam, güle güle kullanın.. allah razı olsun deyin yeterli benim için.. :wink:

Fatih hocam kişisel sitenizde sorun var galiba. Uzun süredir faydalı paylaşımlarınızdan uzak kalınca insan merak ediyor.

kişisel sitenin bulunduğu sunucu sessiz sedasız kapanınca veritabanıyla birlikte uçtu gitti. Ücretsiz hosting kullanınca sonuç böle oluyor demekki :wink:

çalışmalar genelde Template-İcon-Gif-Png forum başlığı altında. Burdan ulaşabilirsiniz..

paylaşımlarda moladayız biraz..

BBNET
Geri