jQuery Slider,Fotogaleri,Tab,Tarih Destekli Okul Temam v8

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni okul tema tasarımım "daha çok genel amaçlıda kullanılabilir" ve yuvarlak kenarlı şablonuyla V8 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
V5.1 Transparan Temaincelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-tema-v5-1-t38693.html
V6 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan2-okul-temam-v6-t38208.html
V7 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-v7-t39625.html

Joomla Antares V0 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html
Joomla Antares V1 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-1-joomla-1-5-15-okul-temam-sorunsuz-t38019.html

Temanın Özellikleri:
-----------------------

1. Çok sayıda parçadan oluşan yuvarlak köşeli şablon tasarladım bir "tutorial"dan esinlendim bazı yerlerini.

2. Bu tasarım için yeni bir banner tasarladım.

3. Yatay ve dikey menu sistemi kullandım. Yatay menude seçili ve fare üzerinde özelliği mevcuttur.

4. Dikey menulerde simge kullanılmıştır ve üzerine gelince değişmektedir.

5. jQuery slider kullanılarak okul - personel - ilimiz sayfaları hazırlanmıştır.

6. Okul adını HTML içinden değiştirebilirsiniz. "Benim adım yazılı olan yer"

7. Site IE ve Firefox'ta dağılmadan görüntülenmektedir.

8. jQuery eklentisi ile resim galerisi otomatik ve manuel geçişli hazırlanmıştır.

İnternet üzerinden önizleme için: Buraya Tıklayın... "Bedava hosting olduğu için yavaş açılabilir, sabredin..."

Ekli dosyalar

• sayfalti.jpg
    sayfalti.jpg
    20.4 KB · Görüntüleme: 2,563
  • prsnl.jpg
    prsnl.jpg
    127.3 KB · Görüntüleme: 2,563
  • okl.jpg
    okl.jpg
    188.9 KB · Görüntüleme: 2,563
  • oklgaleri.jpg
    oklgaleri.jpg
    136.5 KB · Görüntüleme: 2,563
  • indextntm.jpg
    indextntm.jpg
    220.2 KB · Görüntüleme: 2,563
  • okul-temasi-v8.rar
    okul-temasi-v8.rar
    425.4 KB · Görüntüleme: 799
süper süper süper :) çok tşkler. neresini düzeltmemiz gerektiğini bile yazmışsın. :)

Hocam temalarınızdan birisini kullanarak okul web sitemi oluşturdum.Çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık.Hakkınızı helal edin...

BBNET
Geri