Wordpress temalarına olan ilgim artınca dayanamadım, bende benzer bir tasarımı kendi fikirlerimden yola çıkarak oluşturdum.
Ortaya çıkan sonuç beni memnun etti. Belki sizlerde beğenir kullanırsınız.
Diğer çalışmalarıma imzamda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.
TEMANIN ÖZELLİKLERİ
--------------------------
1. Temamız 988px genişliğinde ve 2 sütundan oluşmaktadır.
2. Okul adını HTML içinden benim adımın yazılı olduğu yeri değiştirerek ekleyebilirsiniz.
3. jQuery coin slider kullanılarak haber bantı oluşturdum. Scripti biraz modifiye ettim burda.
4. Personel ve okul sayfalarında kendi yazdığım jQuery script ile akerdeon tarzında şık bir kullanım ekledim.
5. Thickbox kullanarak okul galeri sayfası hazırladım.
6. Haftanın bölümünüde siteyi daha çekici hale getirmek için , birde diğer tasarımlardan farklı olması amacıyla ekledim.
7. FF, Chrome ve IE'de sorunsuz çalışmaktadır. IE6 desteği yoktur.
8. FF ve Chrome için CSS3 kodları ekleyerek görsellik kattım.
9. "Bossayfa.html" adında boş bir şablon dosyası içindedir. Yeni ekleyeceğiniz sayfaları bu şablonu kullanarak hazırlayabilirsiniz.
10. Haber arşiv sayfası ekledim eski haberleri buraya yazmanız için.
NOT: IE7 testi yapamadım. Bazı görsel aksaklıklar oluşabilir. Bundan sonraki paylaşımlarımda frame benzeri özellik gelicektir haber eklemeniz için. Sabredin 8)
ÖNİZLEME İÇİN TIKLAYINIZ
Ortaya çıkan sonuç beni memnun etti. Belki sizlerde beğenir kullanırsınız.
Diğer çalışmalarıma imzamda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.
TEMANIN ÖZELLİKLERİ
--------------------------
1. Temamız 988px genişliğinde ve 2 sütundan oluşmaktadır.
2. Okul adını HTML içinden benim adımın yazılı olduğu yeri değiştirerek ekleyebilirsiniz.
3. jQuery coin slider kullanılarak haber bantı oluşturdum. Scripti biraz modifiye ettim burda.
4. Personel ve okul sayfalarında kendi yazdığım jQuery script ile akerdeon tarzında şık bir kullanım ekledim.
5. Thickbox kullanarak okul galeri sayfası hazırladım.
6. Haftanın bölümünüde siteyi daha çekici hale getirmek için , birde diğer tasarımlardan farklı olması amacıyla ekledim.
7. FF, Chrome ve IE'de sorunsuz çalışmaktadır. IE6 desteği yoktur.
8. FF ve Chrome için CSS3 kodları ekleyerek görsellik kattım.
9. "Bossayfa.html" adında boş bir şablon dosyası içindedir. Yeni ekleyeceğiniz sayfaları bu şablonu kullanarak hazırlayabilirsiniz.
10. Haber arşiv sayfası ekledim eski haberleri buraya yazmanız için.
NOT: IE7 testi yapamadım. Bazı görsel aksaklıklar oluşabilir. Bundan sonraki paylaşımlarımda frame benzeri özellik gelicektir haber eklemeniz için. Sabredin 8)
ÖNİZLEME İÇİN TIKLAYINIZ
Kod:
Şifre : fatih