Jquery HaberBantı, FotoGaleri,Tarih Destekli Okul Temam V13

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Wordpress temalarına olan ilgim artınca dayanamadım, bende benzer bir tasarımı kendi fikirlerimden yola çıkarak oluşturdum.
Ortaya çıkan sonuç beni memnun etti. Belki sizlerde beğenir kullanırsınız.

Diğer çalışmalarıma imzamda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

TEMANIN ÖZELLİKLERİ
--------------------------

1. Temamız 988px genişliğinde ve 2 sütundan oluşmaktadır.

2. Okul adını HTML içinden benim adımın yazılı olduğu yeri değiştirerek ekleyebilirsiniz.

3. jQuery coin slider kullanılarak haber bantı oluşturdum. Scripti biraz modifiye ettim burda.

4. Personel ve okul sayfalarında kendi yazdığım jQuery script ile akerdeon tarzında şık bir kullanım ekledim.

5. Thickbox kullanarak okul galeri sayfası hazırladım.

6. Haftanın bölümünüde siteyi daha çekici hale getirmek için , birde diğer tasarımlardan farklı olması amacıyla ekledim.

7. FF, Chrome ve IE'de sorunsuz çalışmaktadır. IE6 desteği yoktur.

8. FF ve Chrome için CSS3 kodları ekleyerek görsellik kattım.

9. "Bossayfa.html" adında boş bir şablon dosyası içindedir. Yeni ekleyeceğiniz sayfaları bu şablonu kullanarak hazırlayabilirsiniz.

10. Haber arşiv sayfası ekledim eski haberleri buraya yazmanız için.

NOT: IE7 testi yapamadım. Bazı görsel aksaklıklar oluşabilir. Bundan sonraki paylaşımlarımda frame benzeri özellik gelicektir haber eklemeniz için. Sabredin 8)

ÖNİZLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Kod:
Şifre : fatih

Ekli dosyalar

• okl.jpg
    okl.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 3,112
  • index-ust.jpg
    index-ust.jpg
    97.8 KB · Görüntüleme: 3,112
  • index-alt.jpg
    index-alt.jpg
    48.1 KB · Görüntüleme: 3,112
  • fthtema13.rar
    fthtema13.rar
    300.3 KB · Görüntüleme: 898
wezyr' Alıntı:
yine güzel bir çalışma tebrikler frame li çalışmanızıda sabırsızlıkla bekliyoruz...

Güle güle kullanın..

Frame'den daha güncel ve günümüz programlamasına uygun bir çözüm kullanıcam.. Jquery destekli olacak... Mantık frame ile benzerlik göstermektedir.

hocam bu yaptıgınız siteler meb destekli mi html mi??? yoksa php asp destegi bulunması mı gerekir ben v13 çok begendim meb alanında kullanabılirmiyim.birde bu jquery ile sınıuf branş öğretmenlerini yaptgınız kısmı ben nasıl yapabilirim kaynak verebilirmisiniz?birde hocam Thickbox uygulamasını nasıl yapıyorsunuz biraz kaynak verebilirmisin nasıl yapıldığı hakkında çok teşekkür ederim

mavimali' Alıntı:
hocam bu yaptıgınız siteler meb destekli mi html mi??? yoksa php asp destegi bulunması mı gerekir ben v13 çok begendim meb alanında kullanabılirmiyim.birde bu jquery ile sınıuf branş öğretmenlerini yaptgınız kısmı ben nasıl yapabilirim kaynak verebilirmisiniz?birde hocam Thickbox uygulamasını nasıl yapıyorsunuz biraz kaynak verebilirmisin nasıl yapıldığı hakkında çok teşekkür ederim

1. html alt yapılı tamamiyle meb server ile uyumlu..
2. jquery ile aramalar yaparsanız bnm kullandığım ekletilere ulaşabilirsiniz... (örn: "jquery thickbox" google yaz ara )
3. diğerleride senin ilgi alakana göre jquery'nin kendi sitesinden jquery kodlarını öğrenerek istediğin eklentiyi yazabilirsin...

fatih hocam ben temayı yüklerken bilinmeyen arşiv türü yazıyor.joomlayı yeni öğreniyorum.kullandığım versiyon 1.5.20 yardımların için şimdiden teşekkürler

muharremunlu75' Alıntı:
fatih hocam ben temayı yüklerken bilinmeyen arşiv türü yazıyor.joomlayı yeni öğreniyorum.kullandığım versiyon 1.5.20 yardımların için şimdiden teşekkürler

bu tema joomla ile uyumlu değildir. Daha doğrusu joomla tema değildir. Bunu dreamveawer'da açıp üzerinde istediğin değişikliği yapıp meb server'ında yayınlayacaksın..

eyvallah...güle güle kullanın..

eyvallah.. siteye eklenebilecek bolumler hakkında da fikir paylaşabilirseniz sonraki çalışmalar daha kapsamlı ve kullanışlı olabilir.

Gerçekten çok güzel olmuş. Bu tür çalışmları gördükçe kendime de çok kızıyorum, ne kadar tembel olduğumu hatırlatıyor... Ama bu sene bu tembelliği kırmalıyım, hatta şu anda başlıyorum ya da yarın başlarım :roll: . Tekrar tebrikler hocam...

BBNET
Geri