jquery arşivim

Kodla Büyü
cefecan' Alıntı:
arkadaşlar bu eklentiler içinde popupacilan olanı kullanmaya çalıştım fakat bir sorun yaşadım popup pencerenin tam ortasında yer alıyor kendi index.html demosunda sayfanın ortasında olması kötü görünmüyor ama benim sayfam aşşağı doğru uzadığu için merkezde çıkması benim için aşşağıda çıkmasına neden oluyor yani sayfa ilk yüklendiğinde karşımıza çıkmıyor aşşağıda çıkıyor. Kısacası çıkan pencrenin x y kordinatlarını değiştiremiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

hocam, bu konuda başka bir soruyuda ben soracam,
bu pop up, açılışta çıkıyor onu yaptıkta, sayfa içinde index e (anasayfaya)yönlendirmelerde de açılıyor, bunu engelleyebilirmiyiz?
cookie ayarları falan ekleniyormuşta, tam olarak yada sadece o kodu eklesek bu css ye olmuyormu?
yukarda bir paylaşım daha yapmışsınız bunun için ama, gerekli kodu bunda kullansak geçerli olmaz mı ki?
karışık oldu(anlatamadım belki ) ama anlayan birisi yardımcı olabilir mi acaba?

hocam o arşivde popup klasöründe ; jquery_cookie ve 10KasimPopup dediğiniz mantıkda sadece 1 kere karşılama popup var denedinizmi?

hocam teşekkür ederim nihayet jquery paylaşımları yapanlarda olmaya başladı sitede daha önce bende örnekleri değilde internetten topladığım anlatımları paylaşmıştım. Bence yöneticiler bu konu ile ilgili bölüm açmalılar.

dokmeefrail' Alıntı:
hocam teşekkür ederim nihayet jquery paylaşımları yapanlarda olmaya başladı sitede daha önce bende örnekleri değilde internetten topladığım anlatımları paylaşmıştım. Bence yöneticiler bu konu ile ilgili bölüm açmalılar.

piyasada birsürü örnek var, google amcaya başvurmayı deneyin..

Teşekkürler hocam indirdim dosyayı. fakat siteye girerken eset truva atı diye virüs uyarısı veriyor

BBNET
Geri