jquery arşivim

Kodla Büyü
uzun zamandır biriken güzel şeyşer;

Ekli dosyalar

• jquery.jpg
    jquery.jpg
    162.3 KB · Görüntüleme: 3,659
içerik görüntüsü ekledim ama biraz bahsedeyim; image silder, tab menüler, popup özel günler kutlama penceresi, image zoom alışveriş sitelerindeki gibi, değişik tasarımlı formlar, veri tabanı bağlantılığı sayfalama, açıklama balonları, daha bir çok jquery örnekleri mevcut güle güle kullanının...

arkadaşlar bu eklentiler içinde popupacilan olanı kullanmaya çalıştım fakat bir sorun yaşadım popup pencerenin tam ortasında yer alıyor kendi index.html demosunda sayfanın ortasında olması kötü görünmüyor ama benim sayfam aşşağı doğru uzadığu için merkezde çıkması benim için aşşağıda çıkmasına neden oluyor yani sayfa ilk yüklendiğinde karşımıza çıkmıyor aşşağıda çıkıyor. Kısacası çıkan pencrenin x y kordinatlarını değiştiremiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

cefecan' Alıntı:
arkadaşlar bu eklentiler içinde popupacilan olanı kullanmaya çalıştım fakat bir sorun yaşadım popup pencerenin tam ortasında yer alıyor kendi index.html demosunda sayfanın ortasında olması kötü görünmüyor ama benim sayfam aşşağı doğru uzadığu için merkezde çıkması benim için aşşağıda çıkmasına neden oluyor yani sayfa ilk yüklendiğinde karşımıza çıkmıyor aşşağıda çıkıyor. Kısacası çıkan pencrenin x y kordinatlarını değiştiremiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Merhaba,
Hocam Css dosyasında bir değerle olacaktır ama bulamadım onu yerine benim kullandığım başka bir tane vardı onu ekledim , sorun yoksa güzeldi..hem 1 kere açılıyor cookie tutuyor yani, her seferinde açılması sıkıntı olabilir.

Ekli dosyalar

hakankor' Alıntı:
cefecan' Alıntı:

Merhaba,
Hocam Css dosyasında bir değerle olacaktır ama bulamadım onu yerine benim kullandığım başka bir tane vardı onu ekledim , sorun yoksa güzeldi..hem 1 kere açılıyor cookie tutuyor yani, her seferinde açılması sıkıntı olabilir.

Hocam çok teşekkür ederim sizin gönderdiğiniz de çok güzel di ama bana cookili olan lazım değil çünkü aslında tam olarak reklam için kullanmıycağım bir sayfaya var ona her girildiğinde o mesajo vermesini istiyordum.

Sorunu şu şekilde çözdüm Popup.js dosyasında

"top": windowHeight/2-popupHeight/2,
"left": windowWidth/2-popupWidth/2
olan kısımda top değerini 0 yaptım tamda istediğim yerde açıldı.

BBNET
Geri