:alkis:mutluaya' Alıntı:hocam sen müdürün katibimisin ki neden sen yazıyosun tezini anlamadım. yapmayın boyle şeyler lutfen
beyazgolge' Alıntı::alkis:mutluaya' Alıntı:hocam sen müdürün katibimisin ki neden sen yazıyosun tezini anlamadım. yapmayın boyle şeyler lutfen
çok teşekkürler hocam sağolunwgolf' Alıntı:program kurmadan online yapabilirsiniz
http://www.onlineocr.net/default.aspx
hocam aranızda nasıl bir diyalok var bilmiyorum ama kendi işini kendi yapsa daha iyi gibi ...ngezen' Alıntı:arkadaşlar müdürümüz yüksek lisans tezini hazırlıyor dolayısıyla yazıları yazma işi bana kaldı bende tek tek yazmaktansa bilgisayardan taratıp worde aktarayım dedim ancak program bulamadım elinizde varsa gönderebilirmisiniz
arkadaşsınız heralde müdürünüzle hocam ama bilgisayar öğretmeninin görevi olmadığını kişisel muhabbetinizden ötürü yapmayı kabul ettiğinizi söyleyin de görevimiz zannedip bütün müdürler böyle yapmasın :alkis:ngezen' Alıntı:arkadaşlar müdürümüz yüksek lisans tezini hazırlıyor dolayısıyla yazıları yazma işi bana kaldı bende tek tek yazmaktansa bilgisayardan taratıp worde aktarayım dedim ancak program bulamadım elinizde varsa gönderebilirmisiniz
beni anladığınız için teşekkür ederim hocamadrenaline' Alıntı:Müdürüyle arası iyi demek adamın kardeşim ne müdür düşmanı çıktınız yaBenimde aram çok iyidir müdürle elinden gelen her iyiliği yapmıştır bugüne kadar bana. Benim müdürümde böyle bir ricada bulunsa bende yaparım. Arkadaşın işini görebiliyorsanız görün yoksa ne diye laf kalabalığı yapıyorsunuz.