joomlayla başım dertde ne yapabilirim

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bizim okulun web sayfasında ana menü bölümünde AB PROJESİ menüsüne tıklayınca front page de hazırlanmış ancak dosyaları joomla içine dahil edilmiş başka bir web sitesi açılıyordu. ancak su aralar şifre soruyor nedendir sizce ne yapabilirim..
http://www.hekimoglual.k12.tr/cms/
ana menüdeki AB PROJESİ

Ftp ile sitene bak .htpasswd ve .htaccess diye iki tane dosya olması gerekiyor onları silersen geri düzelebilir.

ftp ye giriş yapamıyorum sıkıntılı joomlayda yapamazmıyım administratorden giriş yaparak

Hocam verdiğiniz linki silin ve tekrar menüden link oluşturmaya gelin ve sonra menünün nereye bağlanacağını soracak orada WRAPPER denen bir bölüm var en altta. oradan tekrar link verin düzelmesi lazım

ferahta' Alıntı:
Hocam verdiğiniz linki silin ve tekrar menüden link oluşturmaya gelin ve sonra menünün nereye bağlanacağını soracak orada WRAPPER denen bir bölüm var en altta. oradan tekrar link verin düzelmesi lazım
hocam yeni bir link oluşturdum ama ondada şifre soruyor....

hocam merhaba siteniz üyelik girişi yapılan bir site. sol taraftaki menüde menü bölümünde AB PROJESİ linkini oluştururken sağ tarafta gelişmiş özelliklerde en altta izinler konusu var orada herkese izin ver seçeneğini seç.
biraz karışık oldu sanırım.

teşekkür ederim hocam.
en sonunda siteyi yeniden attım linkide yeniden verdim. uzun bi yöntem oldu ama çözüldü

BBNET
Geri