Joomla--Yazma İzinleri Sorunu-- Yardım

Kodla Büyü

the_myth

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar. joomlada yaptığım siteye hiç bir bileşen-modül ekleyemiyorum. sürekli hata veriyor. klasör oluşturulamadı veya kopyalanamadı gibisinden hatalar veriyor. sanırım yazma izinleriyle ilgili bir sorun. sizin klasörlerin izinleri nasıl? veya modül bileşen yüklerken izinleri değiştiripmi yüklüyorsunuz her seferinde? bende o kadar sorun yaratıyorkii bu durum :(

hosting firmanızdan panelinizle ilgili yazma izinlerini verdirin ondan kaynaklanıyor sorununuzu ancak firmanız halleder

hocam büyük ihtimalle hosting firması globalleri kapatmışır ve globalleirn kapalı olması Joomla 1.5.x sürümlerinde bileşen modül vb yüklemenizi engeller. bir çok hosting firması globalleri güvenlik nedeniyle kapatıyorlar muhtemlen sizinkide kapatmıştır. bendede aynı sorun vardı hosting firması kapatmıştı sadece bana özel oalrak açacakalrdı o da benm tanıdıım olmaları sebebiyle ben izin vermeidm açtırmadım. nayro.com dan aldım ve şu an gayet güzel kullanabiliyorum. eğer sizin hosting firmanızda açmaz ise natroya yönşendirebilriim siz..

BBNET
Geri