muharremunlu75 Aktif Üye Mesajlar 132 23 Ağustos 2010 #1 Arkadaşlar joomlada bazı temakları yüklerken bilinmeyen arşiv türü yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Arkadaşlar joomlada bazı temakları yüklerken bilinmeyen arşiv türü yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
muharremunlu75 Aktif Üye Mesajlar 132 23 Ağustos 2010 #3 hocam Ja olyra temasın çok farlı sitelerden indirdim hepsinde hata verdi okul için buna benzer bir tema aryorum . bulduğun temaların çoğunda bilinmeyen arşiv türü yazyor.
hocam Ja olyra temasın çok farlı sitelerden indirdim hepsinde hata verdi okul için buna benzer bir tema aryorum . bulduğun temaların çoğunda bilinmeyen arşiv türü yazyor.
muharremunlu75 Aktif Üye Mesajlar 132 23 Ağustos 2010 #5 versiyonlara dikkat ettim 1.5 geri uyumluluğuda açtım .başka bir sorun olabilir mi
B Biosoft Aktif Üye Mesajlar 225 23 Ağustos 2010 #6 Hocam belki sıkıştırma programları farklıdır uzantılarına dikkat edin uyuşmazlık olabilir
muharremunlu75 Aktif Üye Mesajlar 132 23 Ağustos 2010 #7 hocam onlarda da sıkıntı yok.ilginize teşekkürler