joomla yaptığım tema (ilçe sitesi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alpi

Üye
açizane yaptığım tema arkadaşlar artisteerde yaptım tam istediğim gibi olmadı. artisteer bir süre sonra hata veriyor ve kapanıyor onun için ancak bu kadar oldu.

Ekli dosyalar

Temanın adı sanırım of_be2 :)
Bir inceleyelim bakalım. Nasıl bir şahaser çıkartmışsınız piyasaya ? :+1: Ayrıca paylaşımınız için de :alkis:

alpi' Alıntı:
dj_alper' Alıntı:
Temanın adı sanırım of_be2 :)
Bir inceleyelim bakalım. Nasıl bir şahaser çıkartmışsınız piyasaya ? :+1: Ayrıca paylaşımınız için de :alkis:
http://www.cayiralanmeb.gov.tr/meb/
hocam daha önce hiç bu kadar uygun olanı görememiştim:) neyden bahsediyorum, bu en alttaki meb simgelerini o hale nasıl getirdiniz acaba,bunu paylaşmanız mümkün mü? tam olarak istediğim buydu, sade şık kullanışlı, bu gereksiz simgeler index için bu şekilde ancak bi güzellik kazanır,paylaşırsanız çok sevinirim:)

alpi' Alıntı:
hocam ilginiz için çok teşekkür ederim, fakat yapamadım ben,sandım ki (nekadar az bilgim olduğunuda siz sanmıyor ,biliyorsunuz artık) bu bir flash bende alacam direk koyacam:) bi de ben dreamweaver ile yapmaya çalışıyorum siteyi...
yine sağol,
not:uğraşmayın isterseniz gecegece yormayayım sizi,sadece beğenmekte kalsın benimkisi,sahip olmasakta olur...

Hocam siteyi nasıl yayınladınz birde sorum şu şifre kayıp : bilinmiyor nerden alabiliriz meb k12.tr ye girmiyoruz ordan değiştirme durumumuz olabilirdi ama o raya giremiyoruz ne yapabiliiz mebbis şifresiyle giriyoz olmuyor

ortadaki
Son Haberler
Mebbis Duyuruları
Genel Duyurular

bu kısmı nasıl yaptınız hocam, bileşen mi, modülmü?

ELİNİZE SAĞLIK SÜPER OLMUŞ...hocam site sayfa geçişlerinde kapanıyor,hata veriyor çözümü var mı acaba...

bir de hocam sitenizi joomla nın 1.7.3 versiyonuna güncellediniz mi. Ben siteyi yeni kurmaya başlayacağım. Şablonunuz hoşuma gitti. ama joomla 1.5. sürümde kurmuşsunuz. ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. joomlayı çok iyi bilmiyorum. Ama siteyi kesin kurmam lazım.Siteyi 1.5 te kurup 1.7 ye mi yükselteyim. ya da ne yapayım tavsiyelerinizi bekliyorum.

bir de hocam sitenizi joomla nın 1.7.3 versiyonuna güncellediniz mi. Ben siteyi yeni kurmaya başlayacağım. Şablonunuz hoşuma gitti. ama joomla 1.5. sürümde kurmuşsunuz. ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. joomlayı çok iyi bilmiyorum. Ama siteyi kesin kurmam lazım.Siteyi 1.5 te kurup 1.7 ye mi yükselteyim. ya da ne yapayım tavsiyelerinizi bekliyorum

bir de hocam sitenizi joomla nın 1.7.3 versiyonuna güncellediniz mi. Ben siteyi yeni kurmaya başlayacağım. Şablonunuz hoşuma gitti. ama joomla 1.5. sürümde kurmuşsunuz. ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. joomlayı çok iyi bilmiyorum. Ama siteyi kesin kurmam lazım.Siteyi 1.5 te kurup 1.7 ye mi yükselteyim. ya da ne yapayım tavsiyelerinizi bekliyorum. 1.7 için uygun bi tema bulamadım. Birde 1.7 için fazla eklenti olmadığını söylüyorlar.

sayın hocam artisterde yaptım ama söyle bir sorun var proje olarak kaydedip düzenleme yapamıyorum artister sıfırlıyor onun için güncelleme yapamıyorum

Hocam elinize sağlık güzel olmuş. Benim size bir sorum olacak. Okul sitenizin anasayfasındaki flash galeriyi ve panoramik görüntüyü hangi programda yaptınız. Programı buraya ekleyebilirmisiniz.

BBNET
Geri